Skandalozais mūziķis, četru bērnu tēvs Andris Kivičs 2020. gada 19. februārī sociālajā tīklā paudis savu nesatricināmo pārliecību par homoseksualitātes tēmu: "Man riebjas mamma ar spalvainām krūtīm un bārdu! Man riebjas geji!"

Vēstījumā ir necenzētu vārdu lietošana par Latvijas homoseksuāļiem, mūziķis agresīvi piesauc arī vairākas sabiedrībā zināmas personības un aicina visus “iznākt no skapja”.



”Man riebjas geji. Man riebjas mamma ar spalvainām krūtīm un bārdu. Man riebjas 15% uzbrukums 85%. Man riebjas, ka spalvains vīrietis grib iebāzt savu p**** otra vīrieša spalvainajā dibenā. Un man riebjas, ka Kārlis Streips pēc raidījuma “Rampas Ugunis” piedāvājas p**** man mutē. [...] Man riebjas, kad Reiniks lien sūkties tad, kad dod 150 € honorāru par piecām dziesmām savā dzimenē [...] Tad, davai, lieniet ārā no skapjiem!”

IZSMEĻOŠĀK VISUS APVAINOJOŠOS IZTEIKUMUS NECENZĒTĀ FORMĀ SKATIET FOTOGALERIJĀ. NEPILNGADĪGĀM PERSONĀM NEIESAKĀM

Kiviča ierakstu daudzi slavē, daudzi kritizē. Ļaudis komentāros pārmet, ka viņa izteikumi nav korekti, tostarp, mūziķis Ainars Mielavs saka: Andri! Nomierinies, ja vari. Šis tonis ir bezjēdzīgs. Davai, nemācam cilvēkus dzīvot, bet dzīvojam paši tā, lai nav jānožēlo.

Pirms vairākiem gadiem portāls Puaro.lv publicēja Latvijas slavenāko geju topu, kur augstākajās vietās kotējas Latvijas slavenākie homoseksuāļi - Lauris Reiniks, Arnis Krauze, Edgars Rinkēvičs, Juris Stukāns, Kārlis Streips, Deniss Ševeļovs un citi. Ikviens interesents šo rakstu joprojām var skatīt šeit: LATVIJAS SLAVENO GEJU TOP 10 - PUARO.LV.



Andris Kivičs tāpat izņirgājas par geju Kašeru jeb šovu zvaigzni Kasparu Blūmu-Blūmani - video zemāk.


LASIET ARĪ: Šokējoši! Andra Kiviča dēļ no Lienes Skulmes atteikusies mamma un visa ģimene


No brūces galvā riktīgi gāzās ārā asinis. Lieciniece gatava izstāstīt varasiestādēm par Kiviča šaušalīgo draudzenes piekaušanu


Īsi pirms dzemdībām grūtniece Liene Skulme-Kiviča fotosesijā parāda krūšu galiņu

Par Didrihsoni, Kašeru un Roberto Meloni. Geji apspiež cilvēku, kurš godīgi pauž savas domas!