Šķirta kādreizējā Saeimas deputāta, bijušā Latvijas tieslietu ministra Dzintara Rasnača un par viņu 16 gadus jaunākās Aldas Ozolas laulība, vēsta žurnāls Privātā Dzīve. Šī ir Rasnača jau ceturtā šķirtā laulība.

Dzintars Rasnačs un toreizējā Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas valsts sekretāra vietniece vides aizsardzības jautājumos Alda Ozola gredzenus mija 2016. gada 14. augustā Gruzijas kalnos, tādējādi bēgot no preses uzmanības.


Rasnačam ir 58 gadi. Viņš izdzēsies no sociālajiem tīkliem, lai gan tajos savulaik bija hiperaktīvs savu pārdomu, selfiju un bilžu ievietotājs.


BILŽU GALERIJĀ RASNAČS UN VIŅA SIEVIETES

Trīsarpus gadus pēc kāzām pāris noslēdza laulības līgumu par visas mantas šķirtību.

Alda Ozola, kura ir tagad Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas priekšsēdētāja, žurnālistiem atzīstas - laulība ar Rasnaču šķirta jau pērn.

"Šķīrāmies, vienojoties, kas kuram paliek. Cik zinu, viņš dzīvo laukos," teic Alda.


Tikmēr pats Rasnačs sarunā ar žurnālu neielaižas: "Es vairs ne ar vienu nerunāju."

Jau ilgāku laiku eksministrs pārcēlies uz laukiem Trikātas pagastā, kur bauda klusu un mierīgu dzīvi. Tomēr Rasnačs ik pa laikam gan interesējoties, vai Rīgā nevar dabūt kādu piemērotu darbu, bet līdz šim nekas politiski nozīmīgs galvaspilsētā neatrodoties, - raksta žurnāls.


LASIET ARĪ: Rasnačam par skapja vešanu pie līgavas draud kriminālprocess


Izsludina 1000 eiro prēmiju Dzintara Rasnača skapja aculieciniekam


Netolerants, nekompetents, nekulturāls. Ministrs Rasnačs - tik skarbi ir skatītāji


Dzintara Rasnača jaunā mīla zied kā roze īsā minikleitā