Otrdien šosejas Rīga—Daugavpils 112. kilometrā notika smags ceļu satiksmes nelaimes gadījums, kurā smagas traumas guva kravas automašīnas Renault Premium vadītājs - vēsta portāls Staburags.diena.lv


Ilgstoši bija traucēta automobiļu satiksme un veidojās sastrēgumi. Satiksmi regulēja policisti.


Kā pastāstīja notikuma vietā strādājošie likumsargi, lai nogrieztos pa kreisi, uz šosejas virzienā uz Rīgu bija apstājies šķeldas vedējs. Aiz viņa vēl vairākas vieglās automašīnas — braucējiem bija jāpalaiž Daugavpils virzienā braucošais baļķvedējs, kuru stūrēja 1968. gadā dzimis vīrietis. Pēdējā apstājās vieglā automašīna Fiat Ulysse, kurā brauca 1949. gadā dzimis vīrietis. Savukārt aiz viņa braucošās kravas automašīnas Renault Premium vadītājs — 1973. gadā dzimis vīrietis, visticamāk, nepamanīja notiekošo. Mēģinot izvairīties no sadursmes ar Fiat automašīnu un nedaudz to aizskarot, viņš iebrauca pretējā braukšanas joslā. Vispirms aizķēris baļķvedēja kabīni, auto ietriecās piekabē.


Renault automašīnas kabīne bija tik sabojāta, ka autovadītāju izdevās atbrīvot tikai ugunsdzēsējiem ar speciālajiem instrumentiem. Cietušais ar smagām traumām nogādāts slimnīcā Jēkabpilī.


Savukārt, lai atbrīvotu brauktuvi, nepieciešams evakuators, jo Renault kravas automašīnai, kas veda veikalu tīkla “Maxima” preces, pēc trieciena nobloķējušies riteņi. Ar traktoru piekrauto automašīnu no ceļa novilkt nebija iespējams.