Kā vēsta portāls Delfi.lv, pirmdien, 27. oktobrī, Spānijā noslēdzies desmit dienas ilgušais starptautiskais skaistuma konkurss International Best Male and Female Model 2014, kurā Latviju ar izciliem panākumiem pārstāvēja bijusī Superbingo vadītāja Ieva Lase.

Latvijas pārstāve konkursā ieguva uzreiz trīs balvas, tostarp arī galveno balvu. Papildus Ieva tika apbalvota par labāko augumu, saņemot titulu The Best Body, kā arī atzīta par draudzīgāko konkursanti, saņemot titulu Miss Friendship.

Kopumā konkursā piedalījās deviņas meitenes un 14 puiši no dažādām pasaules valstīm. Puišu konkursā Latviju godam pārstāvēja Mārtiņš Linē, bet uzvaras laurus plūca skaistulis no Rumānijas.

Konkursanti vairāk kā nedēļas garumā piedalījās modes skatēs, fotosesijās un dažādos kultūras pasākumos. 

Kā spriež Ieva, viņa žūrijas uzmanību ir piesaistījusi ne tikai ar gaišajiem, viļņainajiem matiem, bet ar savu personību, centību, apņēmību, pieklājību un laipnību. Ne velti Ieva ieguvusi titulu Miss Friedship, par kuru balsoja paši konkursanti.

Pati Ieva, kura ir arī titula Mis Latvija 2008 īpašniece, tieši par šo draudzības titulu ir vispriecīgākā, jo tie ir cilvēki, ar kuriem kopā viņa pavadīja lielāko konkursa laiku.