Skaistuma konkursu dalībniece Simona Kubasova izturēja glancētā žurnāla «L'Officiel Latvija» konkursa «TV Dīva» pirmo kārtu, otrajā kārtā iekļuvušajām dalībniecēm sevi ir jāprezentē Rīgas modes nedēļas ietvaros, veidojot raidījumus.

Simona Kubasova pieteicās konkursā «TV Dīva», jo tas palīdz apvienot divas viņas lielākās kaislības – žurnālistiku un modi. Skaistuma konkursu dalībniece tieši šo modes žurnālu uztver kā prestižu, to pierāda izdevuma panākumi visā pasaulē, un būt par šāda žurnāla seju ir liels gods.

«Runājot par filmēšanu, neslēpšu, protams, stress bija pamatīgs. Tagad atskatoties man liekas - par ko gan es stresoju, bet laika bija ļoti maz un gribēju visu izdarīt pēc iespējas labāk. Arī fakts, ka būs jāintervē cilvēki krievu valodā, mani nebaida. Manas ģimenes saknes ir no Krievijas, tāpēc krievu valodu pārzinu labi. Protams, latviešu akcents man ir diezgan jūtams, bet, ja būšu «TV Dīvas» fināliste, noteikti pievērsīšos šim jautājumam,» smaida Simona.

Par spīti tam, ka daudzi Simonu uzskata par slavenību, sieviete pati sevi par tādu neuzskata un viņas mērķis nebūt nav slavas iegūšana. Simonas izpratnē slavenības ir tie cilvēki, kurus pazīst visā pasaulē, un viņus pazīst viņu sūri grūti izcīnīto darba augļu dēļ.

«Mans konkursa mērķis viennozīmīgi nav slava, mans mērķis ir darīt to, kas man patīk, tādā veidā turpinot attīstīt sevi. Tāpat kā skaistuma konkursi ir tikai hobijs, tas ir veids, kā bez maksas apceļot visu pasauli un atrasties tur, kur man visvairāk patīk, - kameras priekšā,» tā Simona.

Simona uzskata, ka stilīgs cilvēks ir cilvēks, kas iedvesmo apkārtējos. Topošajai televīzijas sejai nav būtiski ģērbties zīmolu apģērbā, bet viņa nenoliedz, ka viņai patīk lielie zīmoli un arī dažādi mazie veikaliņi.