Helovīna nakts varā topošās TV Zvaigznes ne tikai ballējās, bet arī ļāvās emocijām un naksnīgām sarunām. Un Dārta izplūda asarās.

Linda un [Ex] da Bass ir pārliecināti, ka Dārtu nomāc māsas spožums un klātbūtne. Pēc Lindas domām, nevar nepamanīt Martas pārākumu pār Dārtu, tāpēc arī Dārtai ir grūtāk sevi pierādīt: “Tev vienkārši ir komplekss, ka Marta ir stiprā māsa.” Taču gan Linda, gan [Ex] da Bass ir pārliecināti, ka Dārta spēj daudz vairāk. Nakts melnumā Dārta atzinās, ka skumst arī tāpēc, ka Juris nepievērš uzmanību. Uz ko Juris teica tā: “Tu esi tik skaista, ka tev vajadzētu būt uz jahtas…” Hmmm? Diez ko viņš ar to vēlējās pateikt? Iespējams, pēc Jura domām, Dārtai laiks doties mājās?

Marta, mierinot māsu, teica, ka šovā abas padarītas par sliktajām māsām, taču tā nav, un viņa vairs nevēlas neko tēlot un izlikties, tāpēc būs patiesa.

Kas saraudināja Dārtu? Vai starp māsām briest pamatīgs konflikts? Kāda patiesībā ir Marta? Sekojiet līdzi notikumiem šovā TV Zvaigzne mājaslapā un uzzināsit!