Apturēta ūdens atrakciju parka Akvalande Rīgā, Mūkusalas ielā 45, darbība. Šis bija daudzu rīdzinieku un pilsētas viesu iemīļots atrakciju parks ar vairākām pirtīm un sportisko aktivitāšu iespējām, kā arī izklaides iespējām bērniem.

Tautā šo Pārdaugavas miera ostu dēvēja mīļi - par Akvalandiju. Te populāras bija arī bērnu jubileju svinēšanas ar cukura vatēm un citi banketi mazajām atvasēm. Unikāla šeit bija īpaši karstā čukču pirts, galda tenisa iespējas un plašie baseini.


Izklaides centrā bija ļoti demokrātiskas cenas - 7 EUR par plunčāšanos visu dienu, tāpat bija padomāts par īpašām atlaidēm studentiem un pensionāriem. Varētu sacīt, ka šo izklaides vietu varēja atļauties pat paši trūcīgākie mūsu sabiedrības locekļi.




''16.oktobrī, Rīgas pilsētas būvvalde ir saņēmusi iedzīvotāju sūdzību par to, ka ir neapmierinošā stāvoklī ūdens kompleksa Akvalande telpas. Diemžēl nācās secināt, ka šis iesniegums ir bijis pamatots, jo mēs konstatējām, ka vairākām konstrukcijām ir diezgan stipra korozija,'' norāda būvvaldes vadītājs Inguss Vircavs.