Pēc pulksteņlaika jau vakar realitātes šovā TV Zvaigzne norisinājās kārtējais izbalsošanas vakars, kurā uz strīpas pirmo un liktenīgo reizi sēdās Egii. Portāls Skaties.lv uzreiz pēc šova telpu atstāšanas centās noskaidrot, kāpēc tieši viņa ir šeit, nevis svin palikšanu.

Tikko izbalsotā meitene šķita ļoti emocionāla, kas ir saprotams, jo varēja just, – viņa nebija gatava pamest šovu. Ogrēniete jūt līdzi pārējiem dalībniekiem, minot iepriekšējo situāciju un drāmas kontekstu ar nu jau skandalozo Kristīni, kura trešo reizi izbalsošanā nonāca no iekšējā balsojuma un trešo reizi viņa to izturēja. To visu, kā viņa izteicās aizkadrā, pastiprināja fakts, ka viss sanācis, esot uz strīpas kopā tieši ar topošo māmiņu. Toties ļoti stingri noteica, ka noteikti ir gatava atgriezties pie pārējiem.

Video noslēgumā varam redzēt izgriezumu no dalībnieku lielā uzdevuma aizkadriem, kur redzams, kā Egii satiekas ar savu puisi. Arī kāzās pieņemts, ka skaistajā dienā tikties ar savu mīļoto ir slikta zīme. Vai šeit iedarbojās tas pats?