Kā vēsta portāls Delfi.lv, aizvadītās nedēļas izskaņā Kanāla 2 skatītāju vērtējumam tika nodots Sergeja Kondrašina modeļu šova Calendar Live kārtējais raidījums, kurā šova veidotāji pārējām dalībniecēm un arī skatītājiem bija sarūpējuši pamatīgu pārsteigumu – šovā atgriezās par alkohola lietošanu izslēgtā Laima Irbis.

Kad meitenes uzzināja, ka Laima atgriežas šovā, vairākas dalībnieces atzina, ka tas nav īsti taisnīgi pret izbalsotajām dalībniecēm, bet dažas meitenes kolēģes atzina, ka tagad, iespējams, būs interesantāk un jautrāk, pieļaujot, ka Laimas problēmas tāpat neļaus viņai ilgi noturēties šovā.

Lai talantīgajai meitenei palīdzētu cīnīties ar atkarību, šova veidotāji bija sarūpējuši viņai iespēju tikties ar ārsti-psihoterapeiti Ināru Vārpu, kas ir viena no šova Calendar Live žūrijas loceklēm, un atklātā sarunā ar ārsti Laima atzina, ka alkohols ir viņas problēma.

Pārējās meitenes atklāja, ka šova laikā viņas Laimu mēģinājušas pierunāt nedzert, bet tas atkarību mocīto jaunieti nav atturējis - viņa iemanījusies slepeni iedzert un kolēģu aizrādījumus nav ņēmusi vērā.

Šajā pārraidē meitenes devās uz Daugavpili, kur viņas fotografējās ar motocikliem spīdveja trasē, kā arī iepirkās un vienkārši izklaidējās, iepazīstot pilsētu.

Pēc fotosesijas dalībniecēm bija jāstājās priekšā žūrijas priekšā, un šova patrons Kondrašins vērtēšanu sāka ar skarbiem vārdiem Laimai - viņa nav izmantojusi otru iespēju, jo jau otrajā filmēšanas dienā Daugavpilī bijusi tādā stāvoklī, ka filmēšanu meitenei bija jāpamet.

"Man pašam kādreiz bija tādas pašas problēmas. Ja cilvēkam pašam nav motivācijas mainīt savu dzīvi uz labo pusi, viņam nekā nevar palīdzēt," atzina Kondrašins, kurš pieņēmis lēmumu meiteni sūtīt mājās, un tas paglāba kādu no šovā palikušajām dalībniecēm no izbalsošanas.