"Pēc šova TV-Zvaigzne apmeklējuma, es ieinteresējos par dalībniekiem un viņu dzīvi. Pirms tam es neko nezināju, jo neredzēju nevienu video, bet vakar es izbrīvēju pāris stundas un iedziļinājos. Paskatījos vairākus video, un tas, ko es ieraudzīju, mani ļoti pārsteidza-negatīvā nozīmē.

Kad es viesojos šovā, gandrīz katrs dalībnieks pārliecinoši man stāstīja, ka savas kailas bildes publicēšana varētu negatīvi ietekmēt viņa/as- topošās TV-zvaigznes tēlu. Tas pats attiecoties arī uz visādām seksuālām darbībam – pat zem segas vai dušā, nevis kameras priekšā. Viņi man stāstīja, ka labs un pozitivs tēls-tas ir ļoti būtiski topošai TV personai.

Manam pārsteigumam nebija robežu, kad es ieraudzīju to cilvēku ikdienu. Viņi bieži lieto alkoholu un tā ietekmē uzvedas kā ķēmi un paši sevi apkauno. Katru dienu viņi regulāri skrien pīpēt. Nu kā tā var? Kā var būt tik vāji un nespēt sevi kontrolēt. Labāk, lai viņi masturbētu ik stundu nevis pīpētu, jo no aktīvas vai pasīvas masturbēšanas neviens nav nomiris, ko nevarētu teikt par smēķēšanu.


Šobrīd ir ļoti aktuāls veselīgs dzīvesveids. Katram ir iespēja daudz sportot un ēst veselīgi. Es uzskatu, ka cilvēki, kuri ir atkarīgi un kuri nevar atmest smēķēšanu un dzeršanu, ir ar vāju raksturu. Es nekad nevarētu būt kopā ar sievieti, kura pīpē un nesporto.

Vēl mani pārsteidza, ka dažiem dalībniekiem ir ap 30 un pat vairāk. Tas vispār bez komentāriem. Ja tādā šovā piedalās bezrupīgs pusaudzis, tas ir OK. Bet, kad to pašu dara jau pilnīgi pieaugdzis cilvēks, tas ir nožēlojami un skumji. Es domāju ka viņiem visiem ir ap 20...

Mani izbrīna arī sadzīviskā puse – viņiem ir drausmīga nekārtība savās personīgās mantās un drēbēs. Ja viņiem tā ir TV-šovā, kad visa tauta to redz, es pat baidos padomāt, kas notiek viņu mājās…


Patiesībā nav pat īsti skaidra šova būtība, jo šova dalībnieki neko vērtīgu nedaru. Viņiem uzdotos uzdevumus varētu līdzīgā kvalitātē veikt vidēji attīstīts pamatskolas vecuma skolnieks.

Kāds var man parmest – kā, tāds cilvēks kā Aleksandrs Sokolovs, var vērtēt citu personu vērtību sistēmu? Jā, es fotografēju kailas sievietes, bet mana morāle ir ļoti stingra. Es varu paskaidrot un pamatot katru savu darbību un nesu pilnu atbildību par katru savu vārdu.

Tas viss neatteicas uz Dārtu, jo skaistām sievietēm ir atļauts VISS!"