LNT jaunais māju pārvērtību raidījums Uzmanību, gatavību, remonts! dosies ciemos pie cilvēkiem, viņiem pašiem to nezinot. Tieši tā, jo raidījuma pamata ideja ir - pārsteigt! Raidījuma vadītāja Gundega Skudriņa kopā ar saviem palīgiem dosies ciemos, līmēs tapetes un ienesīs jaunas mēbeles, lai brīdī, kad pārsteidzamā persona ierodas mājās, remonts jau būtu veikts. Skatieties jauno māju pārvērtību raidījumu Uzmanību, gatavību, remonts! no 27.novembra ceturtdienu vakaros 21:15 kanālāos LNT un TVPlay!

Māju pārvērtību raidījuma Uzmanību, gatavību, remonts! komanda Gundegas Skudriņas vadībā ik nedēļu dosies ciemos, lai pārsteigtu kādu īpašu cilvēku, kuru viņa tuvinieki vai draugi pieteikuši raidījumam. To, ka dāvana ir divas pilnīgi pārvērstas dzīvojamās telpas, raidījuma varoņi nezinās līdz pat savai pārnākšanai no darba, jo komanda visus remonta un iekārtošanas darbus veiks vienas dienas laikā. Tik īsā laikā tiks izvāktas vecās mēbeles un tikai divu stundu laikā no jauna iekārtos telpas! Vai viņiem līdz māju saimnieku atgriešanās brīdim vienmēr izdosies paveikt visu iecerēto? Tovarēs ieraudzīt jau drīzumā.

"Ceru, ka jaunais raidījums būs interesants un vērtīgs, sniegs skatītājiem padomus mājokļu iekārtošanā, nesīs prieku raidījuma varoņiem, kā arī trenēs mūsu raidījumu veidotāju komandu. Jāstrādā būs ātri, radoši un atbildīgi. Taču jebkurš izaicinājums ir skolas trepītes, pa kurām pakāpties pretī plašākam apvārsnim. Es ļoti atbalstu visus projektus, kuri vērsti uz pozitīvu rezutātu un ievieš mūsu nu jau tā ne vieglajā sadzīvē kādu prieka un iedvesmas dzirksti, kā arī papildina zināšanu mugursomu. Pēc horoskopa esmu dvīnis, tāpēc ļoti priecājos par pārmaiņām un piedzīvojumiem. Cik noprotu, šādu pavērsienu jaunajā raidījumā būs ne mazums. Atskanēs svilpes signāls un tikai pāris stundu laikā taps jaunas pārvērtības un rezultāts neizpaliks. Jauns interjers, jaunas atziņas, jaunas zināšanas un galu galā - jauna dzīve."

Raidījuma vadītāja G.Skudriņa dzīvē ir vārda tiešajā nozīmē skudriņa - izdarīga, aktīva un allaž smaidoša. Viņa par savu jauno izaicinājumu teic:

Pirmajā raidījumā komanda dosies uz Montas Dišleres–Kirilko un Pētera Kalniņa mājām, kas atrodas Ādažos. Mājokli pārvērtībām pieteica draudzene Anita Kažemāka, par ko abiem draugiem nav ne mazākās nojausmas. Anita savā pieteikumā raksta, ka Monta viņai ir ļoti tuva draudzene jau kopš augstskolas laikiem. Pirms gada, kad Anita bija jaunu māju meklējumos, Monta un Pēteris uzņēma viņu pie sevis dzīvot. Šajā laikā Anita arī tuvāk iepazina viņu ģimenes nodarbošanos – motokrosu, ar kuru, kā izrādās, Montas ģimenes locekļi nodarbojas jau vairāk kā 25 gadus. Mājokļa virtuvē ir ieraugāms arī kuplais kausu skaits. Tieši virtuvei un arī dzīvojamajai istabai ir nepieciešams kosmētiskais remonts. Monta un viņas ģimene ir daudz Anitai palīdzējusi, tāpēc viņa vēlās sagādāt patīkamu pārsteigumu, tādā veidā pasakot Paldies.

Skatieties Uzmanību, gatavību, remonts! no 27.novembra ceturtdienās 21:15 kanālos LNT un TVPlay!

Tava televīzija no sirds!