Kā vēsta portāls Delfi.lv, kanāla 2 realitātes šovu TV zvaigzne šonedēļ pameta savādais smukulītis Andersons, bet jauniešu pulciņam pievienojās divi dalībnieki – Santa Čerņevska un Rihards Akmentiņš, bet lielāku skatītāju uzmanību jau piesaistījusi tieši daiļā dzimuma jaunpienācēja.

Saviem jaunajiem kolēģiem meitene tika stādīta priekšā kā Santa numur viens, jo viena Santa jau šovā ir un Balstiņa šai situācijai bija izdomājis, viņaprāt, asprātīgu risinājumu, kas gan ne vienai, ne otrai meitenei pie sirds īpaši negāja.

Kā vēsta šova veidotāji, jaunā dalībniece ir 19 gadus veca rīdziniece, studē žurnālistiku un, kā jau gandrīz visi TV zvaigznes brašuļi vēlas kļūt par raidījuma vadītāju.'

Kā savu elku pašmāju TV pasaulītē Santa minējusi Janu Duļevsku, bet pati sevi viņa redz kā modes raidījuma vai laika ziņu vadītāju, pelnot vismaz 10 tūkstošus eiro mēnesī.

Pie savām labajām īpašībām jauniete minējusi to, ka ir komunikabla, pozitīva un jautra, bet kā iespējamo trūkumu norādījusi tendenci pārlieku bieži būt uzstāt, ka tikai viņai ir taisnība.

Jaunās dalībnieces izskatu atzinīgi paguvuši novērtēt gan šova puiši, gan skatītāji, bet pati Santa nav slēpusi - viņas skaistākā ķermeņa daļa ir krūtis, bet vismaz pagaidām šovā nav izdevies pārliecināties par šo vārdu patiesumu.

Arī šova fani sociālajos tīklos jau paguvuši paust viedokļus par jauno dalībnieci, bet domas par meiteni dalās - kamēr vieni priecājas par viņas atturīgo dabu, citi Santu raksturojuši kā garlaicīgu un nosodījuši šova veidotāju izvēli, šovā paņemot tieši viņu.