Šonedēļ portālā Skaties.lv aizsākās tematiskā nedēļa ar nosaukumu Patriotu nedēļa, kas ir par godu Latvijas novembra svētkiem – Lāčplēša dienai un Latvijas valsts proklamēšanai. Arī realitātes šovā TV Zvaigzne šīs dienas aizvadīsim latviskā noskaņā – ar skatuves runas konkursu.

Piektdien pirmo reizi vārējām vērot kvintetu dueta vietā – Džokeram, Edgaram un Rihardam palīdzēja arī dāmas – Linda un Santa, kuras kungiem palīdzēja izpildīt Prāta Vētra kordziesmu Mana dziesma. Iepriekš varējām vērot Jura un Lindas, Dārtas un šovu pametušā Andersona, kā arī Martas un Neimaņa uzstāšanās. Šodien galvenie varoņi šajā aktivitātē bija jau pieminētā Santa, kā arī [Ex] da Bass.

No šīs nedēļas līdz pat nākamajai pirmdienai (izlaižot sestdienu un svētdienu) realitātes šova TV Zvaigzne dienas cēlienā divi dalībnieki uzstāsies ar pašizvēlētu latviešu dzejnieku materiālu, un jums būs jānovērtē, kurš no viņiem ir labākais. TOP5 noteiks skatītāju balsojums, bet pašā Latvijas svētku vakarā – 18. novembrī – labākie uzstāsies vēlreiz, lai uzzinātu, kurš tad īsti ir labākais.