Glancētais modes izdevums «L'Officiel Latvija» jau labu laiku meklē jaunu raidījuma vadītāju, lai atrastu perfektāko dalībnieci, tika izsludināts konkurss «TV Dīva», kurā varēja pieteikties ikviena sieviete, kura vēlējās izmēģināt spēkus.

Konkurss ir pietuvojies finālam, un finālā ir iekļuvušas trīs dalībnieces – skaistuma konkursu dalībniece Simona Kubasova, Kristīne Freiberga un Santa Laizāne.

Jaunietēm bija jāpierāda savas žurnālistes spējas, kā arī stila izjūta, filmējot fināla raidījumus. Ikvienai dalībniecei bija pašai jāizdomā, ko vilkt mugurā, un jāizveido savs stils, kā arī jāuzkrāsojas.

Tiekot galā ar grimu un tērpiem, meitenes devās uz filmas «Senlorāns. Stils – esmu es» pirmizrādi, kur intervēja dažādus populārus cilvēkus. Nu, vērojot videoklipus, ikvienam ir iespēja nobalsot par labāko un interesantāko žurnālisti un vēlāk vērot viņu visās žurnāla «L'Officiel Latvija» videointervijās.

Vadoties pēc pusfināla, kur savu viedokli izteica žurnāls «L'Officiel Latvija», dzīves stila portāls «Sejas» un  skatītāji, vadībā pārliecinoši ir izrāvusies Simona Kubasova, kuru gan skatītāji, gan dzīves stila portāls «Sejas» ierindoja pirmajā vietā, toties žurnāls «L'Officiel Latvija» atstāja kā otro.

Noskaties trīs finālistu video un izvēlies īsto uzvarētāju!