Edgara acis, burtiski iemirdzējās mirklī, kad šova durvis pirms nedēļas vēra smukā Santa Nr.1. Jau no pirmā brīža viņš no jaunās dalībnieces neatkāpjas ne soli. Abi kopā mīlīgi čalo, atklāj viens otram dažādas savas dzīves kaislības un nekautrējas no it kā neveikliem pieskārieniem.

Vērīgākie skatītāji pamanījuši Edgara luncināšanos ap Santu un alkstošos skatus pat rīta vingrošanās, kad Santa pavisam niecīgos šortiņos mēģina izpildīt vingrojumus.

Lai arī pārrunās, Edgars atklāja, ka viņam patīk sievietes ar lielāku seksuālo pieredzi, tātad vecākas, brīvdienās viņš uzstājīgi turpināja lakstoties ap simpātisko jaunpienācēju. Arī Santa Nr.1 grēksūdzes laikā atzinā, ka Edgars ir pievilcigs vīrietis. Santa domā, ka viņas attiecības, ārpusē, nav nopietnas un ir skaidrs, ka izskatīgās dalībnieces draudziņš Toretto nav nekāds šķērslis. Edgars nebeidz meklēt iespējas, lai pabūtu ar Santu divatā un pat teicis, ka viņa viņu iedvesmo. Savās sarunās abi jaunieši ir diezgan noslēpumaini, taču acīm redzamo – simpātijas, nenoslēpsi. Piektdienas vakarā pavadījuši ilgāku laiku divvientulībā VIP istabiņā, abi pat izlikās, ka būtu skūpstījušies. Bet nakts melnumā, kad lielākā daļa šova dalībnieku jau bija devušies pie miera, Edgars un Santa kopīgi devās dušā. Ūdens šļakatu skaņas pavadījumā, varam vien minēt, par ko viņi runāja un, kas notika vannasistabā…

Kā izvērtīsies Edgara un Santas Nr.1 attiecības? Vai šovā būs vēl viens mīlnieku pāris? Seko līdzi notikumiem Kanālā 2 un TV Zvaigzne mājaslapā.