Vakar vakarā šova TV Zvaigzne dalībnieki atbildēja uz skatītāju un atbalstītāju iesūtītiem jautājumiem.

Skatītāji jau kopš pirmās dienas pamanījuši Edgara simpātijas pret Santu Nr.1. Izbalsošanas vakarā Edgars atzinās, ka, ja Santa paliks šovā, tad viņš šo nedēļu būs aizņemts ar uzdevumu un…Santu. Santa palika un vakar Edgars atklāja, ka ir iemīlējies: “Man ir kaut kas vairāk pret Santu Nr.1. Domāju, ka to var arī redzēt. Tas kā mēs ar Santu skatāmies viens uz otru.. ar to viss ir izteikts.”

Attiecības un topošo TV Zvaigžņu sirdslietas ir tieši tas temats, kas visvairāk interesē skatītājus, tāpēc arī Dārta saņēma jautājumus par savām simpātijām pret Andersonu. Dārta atzinās, ka Andersons viņai nav vienaldzīgs, bet uz jautājumu, kurš patīk vairāk – Andersons vai Jaroslavs, Dārta izvēlējās Jaroslavu.

[Ex] da Basu ārpasaulē gaida mīļotā meitene, tāpēc viņš atklāja, ka šova dzīvoklī nav nevienas sievietes, kura viņu interesētu. Atpazīstamais DJ gan nenoliedz, ka Dārta ir pievilcīga sieviete.

Pēdējā laikā arī Džokers kļuvis kārs uz meičām un kā savas mīļākās šova mājoklī redz Santu Nr.1 vai Dārtu.

Kaislības šovā TV Zvaigzne nebeidz rimties. Kā veidosies jauno talantu attiecības tālāk un, kurš kļūs par šova uzvarētāju? Seko līdzi notikumiem un uzzini pirmais.