20. novembrā realitātes šova dalībniekus apciemoja modes mākslinieks Dāvids. Reiz viņš pats vadījis skandalozu TV šovu Latvijā. Dāvids topošajām TV Zvaigznēm atklāja televīzijas aizkulises, knifiņus, slavas spožumu un aizmirstības sekas.

Nu jau pagājis zināms laiks, kopš beidzies skandalozākais šovs televīzijas vēsturē Dāvidšovs. Taču vēl aizvien cilvēkiem ir interese par šova aizkulisēm, personāžu reālismu un tajā izskanējušo faktu patiesumu. Arī topošās TV Zvaigznes vēlējās uzzināt, kā tika veidots sarunu šovs par “aizliegtajām” tēmām. Dāvids ir pārliecināts, ka viņa raidījums bija izglītojošs un tolaik bija svarīgi runāt par šīm tēmām. Dāvids atklāja, ka labs TV raidījuma vadītājs ir lietas kursā par daudzām tēmām, daudz lasa, daudz zina un daudz smaida: “Labs vadītājs spēj vadīt sarunu ar raidījuma viesi bez scenārija, bet tu esi nulle, ja tev nav labas komandas.”

Dāvids uzskata, ka TV raidījuma vadītājam jāpiemīt harizmai un unikalitātei: “Cilvēki mani atpazīst pēc nepatīkamās balss. Bet nekad neesmu domājis, ka esmu glīts. TV Zvaigznei vajag harizmu, bet es īsti nezinu, ko vajag TV raidījumu vadītājam. Sipeniece ir ģeniāla. Viņā ir kas īpašs.”

Dāvids aicināja jaunās TV personības būt atklātiem un patīkamiem: “Ikdienā ir jābūt ļoti foršam un piezemētam, “zvaigžņu slimība” nav pozitīva. Ir jāiemācās būt patīkamam, pat ja tevi lamā. Vajag būt godīgam pret sevi un vienmēr atcerēties, ka slava vienā dienā var beigties, un ko tad? Tāpēc jāstrādā ar pilnu atdevi tā, lai tevi izvēlētos.”

Edgars un Marta atzinās, ka viņiem pietrūkst tāda raidījuma, kāds bija Dāvidšovs, taču te Dāvids saka: “Ir jāsēž un jāgaida, kad pienāks atkal īstais mirklis šādam projektam.”

Šovakar šovā TV Zvaigzne sagaidāms aso jautājumu vakars, tāpēc seko līdzi notikumiem šovā un uzzini pirmais visu par jauno TV Zvaigžņu ikdienu.