Sekss un attiecības šovā: Marta un Neimanis mīlējas dušās. Jurim sekss ar Violetu

Beidzot tas ir noticis! Neimanis un Marta mīlējās dušās. Neimanis un Marta jau vairāk nekā sešas nedēļas mīlinās, skūpstās, pavada naktis un dienas mīlīgās sarunās. Jau no pirmās dienas bija skaidrs, – viņi viens otram iepatikušies. Lai arī abi bija pret mīlēšanos kameru priekšā, vakarnakt ļāvās kaislei un nodarbojās ar seksu dušas telpās. Beidzot viņu kvēlākie fani pa īstam varēs sekot līdzi viņu attiecībām un jūtām.

Taču, ja Neimanis Martu aplidoja teju 6 nedēļas, tad Jurim vajadzēja vien pāris dienas, lai ievilktu gultā Violetu. Neskatoties uz faktu, ka Violetu ārpasaulē gaida mīļotais vīrietis, ar kuru kopā viņa ir jau četrus gadus, visa vakara laikā viņa nebeidza koķetēt ar Juri: “Juri, tu būsi mans.”

Drīz vien abi devās uz dušas telpu, kur ūdens šļakatas mijās ar klusiem kunkstiem, pāris vārdiem un jautājumiem.

Juris: “Nu darām to?!”

Violeta: “Ko tu, te?”

Pēc brīža jau abi mīlējās arī uz virtuves dīvāna, un Juris teica: “Violeta, tevi te paņemšu. Tev patiks.” Tad atkal dušās, līdz pārcēlās uz ērtāku vietu – gultu un, nekautrējoties no kolēģiem, nodarbojās ar seksu visu klātbūtnē. Pārējiem kolēģiem Violetas un Jura mīlēšanās šķita neizturama, tāpēc guļamistabā izcēlās vesels jampadracis, taču drīz vien meitenes devās uz dušām uzsmēķēt, un viss pierima. Violeta atklāja Santai Nr. 1, ka viņai ļoti patīk Juris un vēl mirkli pirms aizmigšanas uz virtuves dīvāna paziņoja Balstiņai, ka viņai šonakt bijis sekss.