Vakar par vienu no asā jautājumu vakara tēmām izvērtās – Edgara un Santas kāzas. Kāzas tiek plānotas, un tās būs jau šovakar!

Jau otrdienas vakarā Edgars izteica vēlēšanos savu sirdsdāmu Santu apņemt par sievu, un, vakaram noslēdzoties, Santa teica – jā! Sacīts, darīts. Gan pats līgavainis, gan viņa kolēģi jau ķērušies pie kāzu vakara plānošanas, tāpēc šis vakars solās būt aizraujošs. Edgars intervijas laikā atkal nodeva mīļus sveicienus savas izredzētās mammai un atklāja, ka šī nu ir sieviete, kas padara viņu traku: “Satiekot skaistu meiteni, man rodas rozā brilles, un es savu sirdi lieku darbos.” Edgaru gan pagaidām sarūgtina fakts, ka ārpasaulē Santu gaida puisis, taču Toretto cer, ka Santa izvēlēsies palikt kopā ar viņu.

Naksnīgajās sarunās ar Santu Edgars atzinās, ka smukulītes dēļ jūk prātā, lūdza viņu spēli nepamest un atklāja, ka viņa vērtība dzīvē ir ģimene. Edgars teica: “Ieklausies savā sirdī.”

Aso jautājumu vakarā Santa atzinās, ka ar Edgaru abus vieno ļoti laba draudzība, un… varbūt kaut kas vairāk. “Un tas, ka abi precēsimies, būs svarīgs notikums mūsu dzīvē.” Lai arī Santa nezina, – būs “rūgts” vai “salds”, Edgars ir apņēmības pilns noskaidrot, kā ir skūpstīties ar Santu, bet kolēģi cer, ka sekos arī turpinājums – kāzu nakts.

Kāds izvērtīsies Santas un Toretto kāzu šovs? Vai sekos arī kāzu nakts? To uzzināsim jau šovakar tiešraidē Kanālā 2 un TV Zvaigzne mājaslapā.