Ceturtdienas aso jautājumu vakara noslēgumā tviterī parādījās ziņa no Violetas vīra, kurš sacījis, ka nevēlas būt vairs kopā ar savu sievu.

Aso jautājumu vakarā Violeta pēkšņi atzinās, ka ir precējusies. Izrādās, jauno sievieti ārpus šova telpām gaida vīrs un bērns. Piektdienas pārrunās Violeta atklāja, ka kopā ar savu vīru ir jau 5 gadus: “Ārpus šova es ļoti skaisti dzīvoju. Pēc darba parasti sēdēju mājās, gaidīju vīru un gatavoju ēst.”

Topošā TV Zvaigzne teica, ka no sākuma nestāstīja par savu ģimeni, jo uzskata, ka šovā nav jārunā par citiem cilvēkiem.

Taču ar savu skandalozo uzvedību Violeta nu izprovocējusi vīra dusmas. Tagad viņai nāksies sniegt paskaidrojumus par savu lakstošanos ar Juri: “Es vīram pierādīšu, ka mums ar Juri nebija seksa. Es arī skūpstījusies neesmu šovā.” Taču video kamerās fiksētais liecina par ko citu. Violeta gan atklāja, ka arī vīrs mēdzot satikties ar draudzenēm, un tas nu efektīgajai blondīnei neiet pie sirds: “Mans vīrs ar draudzenēm satiekas reti, bet, ja gadās, es par to ļoti dusmojos.” Violeta teica, ka asie jautājumi nebija aizvainojoši, bet ziņa tviterī no vīra viņu ļoti sāpinājusi: “Neviens no asajiem jautājumiem mani neaizskāra tik ļoti kā ziņa tviterī no mana vīra.” Uz ziņu Violeta atbildēja, ka mīl savu vīru un nosūtīja viņam gaisa bučas: “Mīlu tevi, zaķīt!” Bet grēksūdzes laikā atklāja, ka tas vēl nav viss – noslēpumu jaunajai dalībniecei netrūkst.

Vai Violetai izdosies pierādīt vīram savu nevainību mīlas grēkos ar Juri un atgūt viņa uzticību?