Latvijas Nacionālā teātra un populārā TV3 seriāla «Viņas melo labāk» aktrise Evija Skulte (40) bauda mīlestības pilnas attiecības ar savu kolēģi, lietuviešu producentu Rimvīdu Martinaiti (47).

Pārvar krīzi un iemīlas vēl stiprāk

Jau kopš aizvadītās vasaras Evija Skulte atkal ir kopā ar Rimvīdu Martinaiti, ar kuru dienesta romāns sākās 2013. gada pavasarī seriāla «Viņas melo labāk» filmēšanas laukumā. Tiesa, abu attiecībās 2013. gada nogalē bija iestājusies krīze. Pāra pašķiršanās brīdī aktrisei izveidojās citas simpātijas. 2014. gads Skultei iesākās sevišķi veiksmīgi, jo viņa Vecgada vakarā Bahamu salās gredzenus mija ar finanšu un investīciju speciālistu Hariju Bormani. Lai arī pāris mēnešus pēc kāzām Evija vēl bija kopā ar Hariju, viņi laulību Latvijā tā arī nereģistrēja un neuzsāka arī kopdzīvi, jo abu attiecības pilnībā izčibēja. Nepagāja ilgs laiks, kad Evija atkal izgāja sabiedrībā ar lietuvieti Rimvīdu Martinaiti. Nu abu mīlestība uzplaukusi vēl spēcīgāk. Pāris 23. novembra pievakarē apmeklēja arī «Spēlmaņu nakts» ceremoniju. Rimvīds visu vakaru vīrišķīgi rūpējās par Evijas labsajūtu. Arī pēc ceremonijas svētku banketā pāris mīļi čaloja un pastaigājās, rokās sadevušies.

Dzīve starp Latviju un Lietuvu

Sarunā ar »VZ« Evija atklāja, ka ar Rimvīdu vēl nav uzsākusi kopdzīvi, bet abi ļoti bieži tiekas un pavada laiku. Abi sazinās krievu mēlē. Evija aizvadīto vasaru pavadījusi arī pie mīļotā Viļņā, kur iepazinusi lietuviešu virtuvi. Lai arī Rimvīdam negaršo cepelīni, Evija nesmādē lietuviešu nacionālo ēdienu. Viņa palepojas, ka, ciemojoties Viļņā, Rimvīds no rīta viņai gatavo gardu omleti lietuviešu gaumē.

Abus mīlētājus saista ne tikai privātā dzīve, bet arī no oktobra vidus atsākts darbs pie seriāla «Viņas melo labāk». Martinaitis ir ļoti gandarīts, ka Latvijā viņa producētais seriāls aizvadītajā sezonā uzrādījis tik labus rezultātus, ka pēc reitingiem pārspējis pat «UgunsGrēku». «Tā ir lieliska motivācija strādāt vēl labāk,» nosaka Rimvīds un piebilst, ka gribētu kļūt pat par Latvijas pilsoni.

Pagaidām pāra dzīve paiet starp divām valstīm – Latviju un Lietuvu. Rimvīds atzīst, ka labprāt arī reiz apprecētos ar Eviju, bet, kad tas notiks, to laiks rādīs. «Visi draugi tā gaida mūsu kāzas, ka laikam iedzert grib? Un lietuvieši jau tāpat kā gruzīni rīko vērienīgas kāzas triju dienu garumā. Jāsagaida, kad ienāksies 2015. gada stādīto kartupeļu raža, tad arī varēsim kāzas rīkot, jo būs ko galdā likt,» teic producents. Rimvīdam izveidojušās draudzīgas attiecības arī ar Evijas dēliem Robertu un Bruno, kuri dzimuši aktrises iepriekšējā laulībā ar scenogrāfu Kristapu Skulti.