Pagājušās ceturtdienas vakarā, atgriešanās iespēju realitātes šovā TV Zvaigzne ar 228 balsīm ieguva trakulīgā blondīne no Kurzemes Elīna Melnbārde. Taču, atgriežoties šovā, Elīna sevi nav parādījusi no tās labākās puses. Tā vietā, lai ķertos "vērsim pie ragiem" un pēc atpūtas mājās mestos iekšā šovā, un sagatavotu fināla uzdevumu, Elīna šova dzīvoklī nemitīgi lieto grādīgos dzērienus, pārkāpj kārtības noteikumus un smēķē dušās.

Jau pirmajā vakarā Elīna nespēja atbildēt uz jautājumu, kāpēc tieši viņai būtu jāatgriežas šovā? “Uz jautājumu, kāpēc man vajadzētu atgriezties, sakarīgi atbildēt nevarēšu. Es netaisos neko nevienam skatītājam solīt, es vienkārši aizmirsu savu koferi, atnācu un viņš ir atvērts.”

Jau brīdi pēc ienākšanas šovā Elīna ķērās pie grādīgās dziras un atklāja dalībniekiem savas ieceres par raidījumu: “Man būs raidījums par gejiem.” Pastāstījusi kolēģiem par dzīvi ārpus šova telpām, Elīna teica, ka nav jāiespringst par uzdevumiem tik ļoti. Brīdi vēlāk, blondīne Edgaram un Santai atklāja sava projekta ideju: “Mans raidījums sauksies “Viņš ir viņš”.” Uzklausījusi Jura kritiku par to, ka viņaprāt šāds raidījums neies cauri, Elīna domas mainīja un teica, ka tad raidījums būšot par transvestītiem.

Nākamās dienas rītā Elīna atklāja, ka bija domājusi, ka būs tikai viesis šovā, tāpēc līdzi pat nav paņēmusi mantas: “Es domāju, ka būšu tikai viesis. Man nav līdzi pat mantu. Un es nezinu, par ko lai veidoju raidījumu.”

Arī nedēļas nogali, jaunā dāma pavadīja, nevis domājot par savu fināla raidījumu, bet gan plītējot un uzdzīvojot. Visu sestdienas vakara tiešraides laiku Elīna izcieta sodu, sēžot virtuālajā cietumā, jo no filmēšanas kopā ar Džokeru, šova telpās atgriezās piedzērusies. “Visi tik dusmīgi, viss slikti. Dievs?! Drīkst aiziet dušā vienkārši “uzkurīt”?!” Elīnas neadekvāto bļaušanu mēģināja apturēt bēdubrālis Džokers, taču tas blondīni sadusmoja vēl vairāk: “Neaiztiec manu seju! Jūs man neviens neesat šeit tik labi pazīstami, lai aiztiktu manu seju!” Elīnas uzvedība sadusmojusi arī pārējos šova dalībniekus.

Vai Elīna atgriezās šovā, lai cīnītos un kļūtu par TV Zvaigzni? Vai tie, kuri šovā ir citu mērķu vadīti vēl ilgi spēs izturēt neadekvātos blondīnes izgājienus? Vai Elīna, cik ātri ienākusi, tik ātri “neizlidos kā korķis” no spēles?

Starp citu, vairāki sekotāju ieteikumi Elīnai Melnbārdei Tviterī un TV čatā bijuši ļoti skarbi. Skatītāji pauduši pārdomas, ka ar meitenes spilgto ārieni un piedauzīgo uzvedību viņai drīzāk vajadzētu kļūt par pornozvaigzni. Tas viņai labi sanāktu un tur viņa būtu īstajā vietā un laikā - teic' šova vērotāji.