Bijusī striptīzdejotāja Kristīne Trušinska šovā TV Zvaigzne skatītājus priecēja ar šausmu stāstiem par savu pagātni, vēlāk visi uzzināja, ka viņa ir mātes cerībās, bet finālā pziņojums: diagnosticēts dzemdes kakla vēzis ceturtajā stadijā.

Kad pārējo dalībnieku attieksme un pašas veselības problēmas jauno sievieti bija novedušas gandrīz līdz sabrukumam, viņa lūdza šova administrācijai atļauju šovu pamest, un pēc došanās prom aptuveni uz mēnesi Kristīne no publiskām izpausmēm bija vairījusies.


"Kad izgāju no šova, sarunāju vizīti pie ārstiem un veicu abortu. Protams, šis lēmums nenāca viegli, taču tas būtu neprāts paturēt bērnu, zinot, kāds ir mans veselības stāvoklis. Iepriekš biju piedzīvojusi sirdstrieku. Pirmajos trīs mēnešos, kas mazuļa dzīvē ir vissvarīgākie, es pīpēju kā skurstenis, lietoju alkoholu man bija stress, strīdi ar draugu..." - šādu informāciju šodien vēsta žurnāls Kas Jauns.

"Divus mēnešus dzēru antibiotikas, jo ārsti nevarēja uzreiz noteikt, kas man ir par problēmu, bija slikti analīžu rezultāti, un izrādījās, ka man ir palielinātas aknas, tāpat pirms vairāk nekā pusgada man diagnosticēja dzemdes kakla vēzi!

PIRMS ŠOVA KĀDU LAIKU LIETOJU ZĀLES, BET TAD PĀRTRAUCU, JO BAIDĪJOS NO ĶĪMIJTERAPIJAS, NO TĀ KA MAN IZKRITĪS MATI UN PALIKŠU AR PLIKU GALVU."


Sapratusi, ka agrākais dzīvesveids un slimības nenāks par labu gaidāmā bērniņa attīstībai, pieņēmusi lēmumu veikt abortu, un tad uzreiz kritusi depresijā. Tagad pat atsākusi vēža terapijas kursu.

Ātri uzplaukusī slavenība tagad atsākusi kopdzīvi ar savu draugu Oskaru, bet esot problēmas atrast darbu, jo daudzi pret TV zvaigzni izturas neviltoti piesardzīgi un ar ironiju.

"Esmu jau atmetusi cerības atrast to, kas mani patiešām interesē - darbu reklāmas aģentūrās. Tagad esmu gatava strādāt pat par trauku mazgātāju,i sapni par darbu televīzijā atmetu, jo šova laikā sapratu, ka nepatīku pati sev, kā izskatos televīzijas ekrānā."