Naktī pēc izbalsošanas [Ex] da Bass un Linda pārkāpa šova noteikumus un pameta telpas bez atļaujas. Kur viņi devās? Un par ko runāja, nevienam nedzirdot?

Kad pārkāpums tika atklāts, uz pārrunām tika aicināti grēkāžu kolēģi, lai noskaidrotu, kāpēc [Ex] da Bass un Linda šādi rīkojās?

Neimanis: “Es redzēju, ka viņš devās ārā no telpām, iespējams, ka komunicēja ar cilvēkiem tur… Bet, jā, viņš pameta telpas… Man liekas, ka neviens cits nebija ar viņu, pats neredzēju, ka Linda kaut kur ietu. Nezinu, ko viņš tur darīja.”

Džokers: “Es ap diviem naktī jau gulēju. Ā, nē…! Es tiešām nezinu un neatceros, es neredzēju… Visi sēdēja pie letes… Ā, jā, pareizi, Eksis izgāja, bija tāda lieta. Viņš izgāja ārā pa durvīm, viņš vēl nebija atnācis, kad es jau gulēju. Kādas 20-30 minūtes pagāja. Vēl gāja ārā Linda laikam… Nezinu, ko viņi darīja.”

Marta dievojās, ka neko nav manījusi, jo ap to laiku atradusies zaļajā zālē kopā ar Neimani.

Arī Juris noliedza, ka kaut ko būtu manījis: “Es neko nezinu, pirmā dzirdēšana, tu mani pārsteidzi, goda vārds! Tiešām neko neesmu manījis.”

Edgars gan zināja pastāstīt sīkāk par Lindas un DJ pārkāpumu: “Viņi gāja “gleznot”, man liekas, ka Eksis bija kādu reizi izgājis… es vakar biju “ierubījies” planšetē… Mareks bija uz kādu brīdi pazudis, nezinu, kur viņš gāja…nezinu, vai kāds gāja līdzi. Nu tātad laikam Linda kaut kur gāja. Nezinu, un mani neinteresē, kur viņi gāja ciemoties… Tas, lai paliek uz viņu sirdsapziņas.”

Aldis smīnot teica: “Nezinu, ko teikt. Kā lai es zinu, kur viņi palika?”

Kad bija pienākusi kārta paskaidrojumu sniegt pašai Lindai, tad izrādās, tas viņai bija jaunums, ka šova telpās bez mikrofoniem sarunāties ir aizliegts. “Es neko nezinu, pa durvīm neviens nav gājis ārā, cik man zināms, kolēģi visi runāja pie galda… Eksis kaut kur nozuda vienā brīdī, nezinu, kur viņš bija.” Pēc brīža Linda atklāja, ka kopā ar [Ex] da Basu bija aizspieduši mikrofonus, lai parunātos par dzīvi: “Mēs stāvējām pie durvīm ar Eksi. Es visu pateicu. Nē, ne es, ne Eksis telpas nepametām. Nemeloju.”

Un visbeidzot [Ex] da Bass atklāja arī savu notikuma versiju: “Mēs ar Lindu vakar sēdējām koridorā un runājāmies. Mēs runājām par dzīvi un fināla uzdevumu… Zinu, ka tas ir pārkāpums. Saprotu, zinu, ka tas nav forši, atvainojos. Mēs ar Lindu “uzgleznojām” citur, pie tām durvīm, kur darbinieki pīpē… Esam vainīgi un gatavi saņemt sodu, nepatīkami… Saprotu, ka tā nevajadzēja darīt. Taču tas nav tik liels pārkāpums, kā tu to pasniedz. Linda negribēja teikt, lai nebūtu ziepes… Es uzņemos visu atbildību, es atvainojos.”

Vai Linda un [Ex] da Bass tikai soli pirms fināla ar savu rīcību būs nokaitinājuši pārējos šova dalībniekus? Kādu sodu viņi saņems?