Ir aizritējušas turpat piecas dienas, kopš noslēdzies realitātes šovs TV Zvaigzne. Intrigas, skandalozi notikumi, seksa imitācijas un arī pirmais (un vienīgais) pāris starp visiem dalībniekiem. To visu skatītāji 10 nedēļas varēja vērot 24 tiešraidēs internetā un Kanālā 2. Portāls Skaties.lv  ir izveidojis šova skaļāko notikumu TOP 5.

Jāpiebilst, ka aiz strīpas palika tādas izdarības kā pirmais “sekss” šovā, draudi Lindai no Edgara Toretto draugiem, Juris (pirmo reizi) pīpē šova dušās, Dārtas regulārās asaras pēc izbalsošanām, kāzas šovā u.c. Daudz kas piedzīvots, ir daudz, ko atcerēties. Skatītājiem ir visas iespējas komentāros ierakstīt savu versiju par topu vai notikumu, kuram noteikti vajadzētu iekļūt!

Piektā vieta – Džokera monoizrāde jeb nakts deja apakšbiksēs

Domājams, šeit komentāri lieki. Jāatgādina tikai tas, ka pašā pirmajā naktī šova telpās šis jauneklis, pēc alkohola lietošanas, tualetē pavadīja ilgāk laikā, nekā visi pārējie, bet jau nākamajā sekoja šis uznāciens.

Ceturtā vieta – Ieva Adamss “noēd” Džeimsu bez sāls

Raidījuma vadītājam ir jābūt kaut nedaudz erudītam, taču realitātes šova TV Zvaigzne pati pirmā izbalsošana pierādīja, kāpēc tieši Džeimss bija tas, kurš atstāja pārejos dalībniekus jau pēc 8 dienām. Visu cilvēks nevar zināt, bet Latvijas himnas autoru, īpaši, ja sauc to par savu mīļāko dziesmu, ir jāzina!

Trešā vieta – Neimaņa un Martas (un arī visa šova) pirmais skūpsts

Protams, būs kāds, kurš teiks, ka pirmie patiesībā bija Linda ar Juri, par kuriem bija aizdomas, ka tieši viņi varētu būt šova pirmais pāris, taču jums visiem jāpiekrīt – salīdzinot ar to, ko izdarīja Neimanis, tie bija vien bērna šļupsti. “Es vispār nebiju tam gatava, bet Dzintars vienkārši pienāca klāt un to izdarīja!” pēc tam atzina Marta, kā arī paslavēja Neimani par to, ka viņš labi bučojoties.

Otrā vieta – pie Kristīnes ierodas viņas draugs bērna tēvs

Pats pirmais paziņojums no realitātes šova TV Zvaigzne pārliecinoši skandalozākās dāmas bija tas, ka viņa ir stāvoklī. Taču, lai uzskaitītu visas viņas darbus un nedarbus, atsevišķs tops būtu jāvelta tieši Kristīnei. Pirmās divas vietas šajā TOPā gan atļāvāmies veltīt tieši viņai. Piedāvājam vēlreiz noskatīties to, kā pie viņas viesojās bērna tēvs Oskars, un to, kāds skandāls beigās no tā visa izvērtās. Atgādināsim, ka šīs 11 minūtes reālajā dzīvē ilga 2 stundas…

Pirmā vieta – Kristīne paziņo, ka viņa ir stāvoklī

Šeit nevajadzētu būt šaubām, kas ir absolūti un pārliecinoši skaļākais notikums šajā šovā – ceturtajā izbalsošanas reizē, kad TV Zvaigznes telpas nācās pamest Egii, izbijusī striptīzdejotāja paziņoja, ka viņa ir nāvīgi slima ar dzemdes kakla vēzi ceturtajā stadijā. Dalībnieki, skatītāji un arī šova veidotāji pēc šī iznāciena bija šokā. Tiesa, viena cilvēka šovs ilgi vairs neturpinājās, jo jau pēc divām dienām meitene šova pati labprātīgi atstāja.