23.janvārī plkst. 14:00 Bērnu slimnīcas fonds, noslēdzot Ārkārtas gadījumiem veltīto labdarības akciju, aicina Jūs uz koncertu “Sasaukt smieklus izklīdušus”, lai kopā ar domubiedriem un atbalstītājiem paziņotu akcijas rezultātus!

Ik gadu Bērnu slimnīcas fonds no līdzekļiem, kas paredzēti ārkārtas gadījumiem, Bērnu slimnīcas pacientiem palīdz saņemt neatliekamu medicinīsku palīdzību ārpus Latvijas, jo viņu veselībai nepieciešamās medicīniskās manipulācijas mūsu valstī netiek veiktas. Lai palīdzētu uzkrāt līdzekļus un nodrošināt, ka visi bērni, kuri nonākuši ārkārtas situācijā, varētu saņemt atbalstu un nokļūt ārvalstu klīnikā, Bērnu slimnīcas fonds jau kopš pagājušā gada jūnija organizēja labdarības akciju. Labdarības akcija noslēdzās šī gada 7.janvārī. Labdarības projekta ietvaros ir izveidota lapa: www.arkartasgadijumi.lv/ , kur var uzzināt vairāk par ārkārtas gadījumiem un pacientiem, kuriem sniedzam palīdzību, kā arī ikvienam ir iespēja ziedot un kā pateicību par atbalstu lejupielādēt Renāra Kaupera un Ineses Zanderes dziesmu Upītes malā.

Koncertā piedalīsies Renārs Kaupers, Goran Gora ar Sasauc smieklus izklīdušus komandu, kā arī akcijas organizētāji un atbalstītāji, Bērnu slimnīcas pārstāvji un mazie pacienti. Pēc koncerta turpat pie ieejas Bērnu slimnīcā kopā palaidīsim gaisā simtiem gaiši zilu balonu, kas akcijas laikā tika izvēlēts kā simbols cerībai uz līdzcilvēku palīdzību un bērniņa veselību!

Koncerts notiks 23.janvārī plkst.14 Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas novietnē Torņkalnā, RCB Saulaino dienu bibliotekas telpās.

Būsiet mīļi gaidīti!