Ar krahu noslēgušās aktrises Vitas Baļčunaites (31) un multimākslinieka Kaspara Bindemaņa (42) attiecības. „Sapratām, tomēr neesam piemēroti viens otram,” secinājusi aktrise un TV zvaigzne Vita Baļčunaite.

Pagājušā gada nogalē šovbiznesa aprindas šokēja trauslās būtnes – Vitas Baļčunaites – un rūdītā vecpuiša – Kaspara Bindemaņa – romāns. Vajadzēja tikai dažus mēnešus, lai viņi atzītu, ka nav viens otram piemēroti - izpētījuši izdevuma Kas Jauns žurnālisti.


Lai arī mākslinieku mīlasstāsts, kas uzplauka pirms aptuveni gada, viņiem rādījās daudzsološs, Baļčunaites un Bindemaņa plāniem par kopīgu nākotni tomēr nav lemts īstenoties, vēsta Žurnāls „Kas Jauns.” Pēc pusgadu ilgas sarakstes sociālajos tīklos un piecus mēnešus ilgas draudzēšanās pagājušā gada nogales superpāris šobrīd nonākuši pie secinājuma – nav piemēroti viens otram. Plašāk par pagājušā gada nogales apspriestākā pāra – Baļčunaite un Bindemanis – attiecību kolīzijām lasiet žurnālā „Kas Jauns”.

Bindemaņa un Baļčunaites mīlasstāsts sākās pērnā gada rudenī, kad pēc kopīgas parādīšanās teātra izrādes banketā abi balodīši otrā dienā Facebook profilos paziņoja, ka ir pāris. Tā teikt, lai atbruņotu tenkas un žurnālistu interpretācijas. Vēlāk sekoja skaistas fotosesijas, slavenību žurnālu vāki, paraugintervijas...

Likās - ļoti dziļi, harmoniski un dvēseliski. Nešķirami. Un tad, vēl tikai pērn decembrī, sekoja raidījums Rampas ugunis studijā pie Andra Kiviča, kur Vita un Kaspars atklājās līdz sirds dzīlēm:




Novēlam Vitai un Kasparam satikt savus īstos cilvēkus!