Sieviete, kas pagājušajā nedēļas nogalē tika grupveidā izvarota uz prāmja «Amorella», šodien mēģinājusi pastāstīt par notikušo

Viņa policijai stāstījusi, ka viens no vīriešiem viņu ievilinājis kajītē, kurā pēc tam ielauzusies zviedru vīriešu kompānija. Vīrieši piespieduši sievieti pie sienas, norāvuši viņai drēbes un izvarojuši. Sieviete esot saukusi pēc palīdzības, taču izkļūt no kajītes neesot paspējusi.

Citi pasazieri stāstījuši, ka minētā vīriešu kompānija tajā vakarā esot piesaistījusi daudzu cilvēku uzmanību: «Viņi bija skaļi un nepatīkami un mēģināja ielauzties mūsu kajītē.»

Jau ziņots, ka svētdien policija aizturējusi astoņus vīriešus, kas tiek turēti aizdomās par 44 gadus vecas sievietes izvarošanu grupveidā.

Tikmēr zviedru prese cītīgi raksta pretējo oficiālajiem avotiem, proti, ka tie nav nekādi zviedri, bet gan Bjar Mhamad Shakir un Mohamed Ahmed Abdi. Publicētas arī iespējamo izvarotāju fotogrāfijas.

Žurnālisti zviedru presē uzdod jautājumus vai šai lietā nav kādi zemūdens akmeņi un vai parasta zviedru sieviete vientuļniece vispār ielaistos jelkādās sarunās ar attēlos redzamajiem vīriešiem?

Bjar Mhamad Shakir un Mohamed Ahmed Abdi esot galvenie apsūdzētie



Visi šie septiņi vīrieši esot aizturēti 45 gadus vecās prāmja pasažieres izvarošanas lietā... Tā teikt, - "ārkārtīgi tīrasiņu zviedri"..., ja vien šīs fotogrāfijas publicēšana nav preses pīle. Tomēr augšējā ekrānšāviņā patiesības smaka varētu būt lielāka