Kamēr TV3 šova Dejo ar zvaigzni jaunās sezonas dalībnieki vēl tiek turēti noslēpumā, pazibējusi informācija, ka viena no dalībniecēm varētu būt Rīgas mēra Nila Ušakova iepriekšējā sieva Jeļena Ušakova.

Uzņēmēja un Spīķeru kvartāla mākslas kafejnīcas Cafe Dali īpašniece Jeļena Ušakova žurnālam Kas Jauns atzinusi, ka patiesi pirms kāda laika bija piekritusi startēt šovā Dejo ar Zvaigzni 4, izgājusi proves un secinājusi, ka var dejot. Tomēr dzīve visu saliek savām vietās.

“Sapratu, ka tomēr šo lietu “nepavilkšu” – man tam vienkārši pietrūks laika. Šim šovam, ja tajā piedalās tā, kā es gribētu, man būtu jāvelta pilnīgi viss. Ar pusspēku startēt negribu. Man ir kafejnīca, piedalos projektā Mākslai vajag telpu, kas cenšas panākt Latvijas laikmetīgā muzeja izveidi… Tas prasa laiku, kura man šobrīd ir ļoti maz, jo būtībā dzīvoju starp divām valstīm – Latviju un Beļģiju,” atklāj Jeļena, piebilstot, ka “vadīt kafejnīcu skaipā var, bet dejot – nē”.

Sarunā ar Kas Jauns Jeļena atklāj, ka iemesls tam, kāpēc viņa pusi sava laika pavada ārzemēs, ir neviens cits kā sirdsāķītis, kura pastāvīgā dzīvesvieta ir Beļģija. “Vēl nav pienācis laiks ko stāstīt par šīm attiecībām,” noteic daiļā uzņēmēja.

Rīgas Mēra Nila Ušakova un Jeļenas Ušakovas laulība tika šķirta pagājušā gada pavasarī. Nils, kurš novembra otrajā pusē apņēma trešo sievu, par kuru kļuva viņa biroja vadītāja Iveta Strautiņa, atklājis, ka ar Jeļenu abiem esot saglabājušās draudzīgas attiecības.