Mārtiņš Ruskis izdod singlu „Tevis dēļ” un paziņo par sava pirmā solo albuma “Pieskāriens” izdošanu.

Dziedātājs Mārtiņš Ruskis izdod jaunu singlu “Tevis dēļ” un prezentē plašākai auditorijai tā video klipu. Šis singls ir iekļauts Mārtiņa Ruska pirmajā solo albumā “Pieskāriens”, kura prezentācija norisināsies šī gada 20.februārī.

Dziesma “Tevis dēļ” tapusi kopā ar grupas “DaGamba” čellistu Valteru Pūci, kurš ieskaņojis dziesmas čella partiju, un grupas “Otra Puse” taustiņinstrumentālistu Ivaru Makstnieku, kurš veidojis dziesmas aranžiju. Savukārt “Tevis dēļ” mūzikas un vārdu autors ir pats dziedātājs Mārtiņš Ruskis.

Jau ar pirmo akordu sajutu, ka šai dziesmai ir jāskan tieši šādi - klavieru un čella pavadījumā. Esmu gandarīts, ka manas idejas īstenošanai pievienojās grupas “Otra Puse” taustiņinstrumentālists un dziesmu autors Ivars Makstnieks, kā arī čellu grupas DaGamba dalībnieks Valters Pūce. Jūtu, ka esam kopā radijuši patiesu un īstu mīlestības atspoguļojumu mūzikā”, stāsta Mārtiņš.

Par dziesmas „Tevis dēļ” video veidošanu Mārtiņš Ruskis izsaka pateicību savam vidusskolas draugam Tomasam Beķerim no Totality Productions: “Izklāstot savu redzējumu un sajūtas par dziesmu, Tomass vienkārši atbildēja – aiziet, daram! Esmu ļoti gandarīts par radīto rezultātu – video, kurā precīzi izdevies atspoguļot tās emocijas un sajūtas, kas mani pārņēma, rakstot šo dziesmu. Bija viegli kopā strādāt, zinu, ka turpināsim strādāt un radīt ko jaunu. ”

Mārtiņa Ruska pirmā solo albuma “Pieskāriens” prezentācija mediju pārstāvjiem norisināsies 20.februārī. Savukārt tajā pašā vakarā plašākai auditorijai Mārtiņš Ruskis sniegs koncertu Rīgā, klubā “Četri Balti krekli”, uz kuru ap pusnakti aicināti visi Mārtiņa Ruska talanta cienītāji!

www.draugiem.lv/mruskis/

twitter.com/MRuskis

www.facebook.com/martins.ruskis?fref=ts