Amerikāņu aktrise un Oskara balvas “Labākā aktrise” (Still Alice) ieguvēja Džuliana Mūra pasniegšanas ceremonijā bija izvēlējusies rotāties ar dimanta auskariem (14.38 karātu bumbierveida dimants, iestrādāts 18k baltajā zeltā) no High Jewelry kolekcijas, gredzenu ar 4.22 karātu markīzes dimantu, kas ieskauj 1.36 karātu dimantu un ir iestrādāts 18k baltajā zeltā no High Jewelry kolekcijas, kā arī gredzenu ar 10.06 karātu kvadrātveida dimantu, kas ieskauj 1.17 karātu dimantu un iestrādāts 18k baltajā zeltā no High Jewelry kolekcijas.

Franču aktrise un Oskara nominante labākās aktrises titulam (Two Days, One Night) Mariona Kotijāra bija izvēlējusies gredzenu no High Jewelry kolekcijas, kas rotāts ar 6.23 karātu dzelteno dimantu un 0.93 karātu balto dimantu, kas iestrādāti platīnā un 18k dzeltenajā zeltā, kā arī  High Jewelry kolekcijas auskarus (13.41 karātu dimants, iestrādāts baltajā zeltā).

Kenijiešu aktrise Lupita Ņono uz Oskaru balvu pasniegšanu bija izvēlējusies dimanta auskarus (18 karātu bumbierveida dimanti un 2,32 karātu rozes formas dimanti, iestrādāti 18k baltajā zeltā) no Solitaire kolekcijas, gredzenu ar 14.65 karātu dimantu, kas iestrādāts 18k baltajā zeltā no Copacabana kolekcijas, dimanta gredzenu (3.57 karātu spilvenveida dimantu un 0.55 karātu pave dimantu, kas iestrādāti 18k baltajā zeltā) no High Jewelry kolekcijas un 5.80 karātu apaļā dimanta gredzenu, kas iestrādāts 18k baltajā zeltā no High Jewelry kolekcijas.

Britu aktieris un Oskara balvas nominācijas “Labākais aktieris” saņēmējs (The Theory of Everything) Edijs Redmeins bija izvēlējies L.U.C XPS pulksteni, kas saskaņots ar melnu ādas jostu.

Par Chopard

Chopard ir Šveices premium klases pulksteņu un juvelierizstrādājumu zīmols un tas atrodas pasaules atpazīstamāko luksusa zīmolu TOP 10. Chopard ir neatkarīgs ģimenes uzņēmums, kas gadsimtos pārmantoto meistaru mākslu apvieno ar jaunākajām mūsdienu tehnoloģijām. Zīmolam ir ilgstoša saistība ar kinematogrāfu - Kannu kinofestivālā tiek pasniegta īpaša Chopard balva jaunajiem aktieriem, savukārt pašreizējā Kannu „Palmas zara” autore ir šī brīža līdzprezidente un radošā direktore Karolīne Šoifele.