Krievijas telekanāls TV Centr publiskojis novērošanas kameru video, norādot - uzņemtajos kadros redzams Kremļa opozicionāra Borisa Ņemcova slepkavības brīdis. Tīmeklī ievietotā video kvalitāte gan ir ārkārtīgi zema, bet automašīna un cilvēku silueti ir redzami.

Video redzams, kā divi stāvi, Ņemcovs ar savu kompanjoni - no Ukrainas atbraukušo paziņu - pastaigas solī iet pa tiltu. Uz brīdi skatu aizsedz smagā automašīna, visticamāk, atkritumu vedējs (kaut video komentētājs min sniega savācēju). Uzreiz pēc tam no kravas auto aizsega uz tilta brauktuves izskrien cilvēks un iesēžas klāt piebraukušajā vieglajā automobilī, kas ātri notikuma vietu pamet. Kravas auto apstājas pēc dažiem metriem, bet kājās stāvam uz tilta paliek tikai viens cilvēks - Ņemcova kompanjone.

Turpmākajās minūtēs zemē gulošajam Ņemcovam garām paiet vairāki gājēji - cits tā, it kā nekas nebūtu noticis, cits tomēr uz mirki piestāj. Ņemcova kompanjone tikmēr aizgājusi pie smagās automašīnas un kamerās uz brīdi nav redzama. Kāds kājāmgājējs apstājies pie sašautā Ņemcova, tad pieskrējis klāt pie kravas automašīnas, tad atkal atgriezies tur, kur guļ nogalinātais politiķis.

Brīdi vēlāk apstājas pirmā automašīna, kas drīz pēc tam aizbrauc. Vēlāk apstājas otrā un trešā automašīna.

Pēc tam divi cilvēki piestāj pie nošautā Ņemcova ķermeņa, tad strauji dodas prom un nokāpj lejā zem tilta. Aptuveni 11 minūtes pēc uzbrukuma ierodas policija, no tilta apakšas augšā uzkāpj divi stāvi, iespējams, tie paši, kas pirms brīža devās prom.

Tālāk jau seko pēc slepkavības notikuma vietā telekanālu uzņemtie kadri.