8. martā – jaukajos pavasara svētkos un sieviešu dienā Rīgā, koncertzālē „Palladium” grupa „Otra Puse” sniegs īpašo, mīlestībai veltīto programmu un dosies Vislatvijas koncerttūrē „Mana Pilsēta”.

8.marta koncertā klausītājus gaida arī patīkams pārsteigums – viesmākslinieces Antra Stafecka un Aija Andrejeva, kura apsolījusi atsteigties ciemos pie „Otras puses” taisnā ceļā no sava solokoncerta un nodziedāt populāro pavasara himnu „Ave Pali”. Ar Antru Stafeku grupai jau izveidojusies regulāra sadarbība, un duetā ar Normundu Pauniņu iedziedāta grupas dziesma „Uzzīmē mani”, kas pēc ierakstīšanas kļuva par vienu no klausītāju iemīļotākajām dziesmām visās radiostacijās. Par sadarbību ar grupu „Otra puse” viņa saka: „“Man ir liels prieks, ka varu sadarboties ar tik foršiem un talantīgiem cilvēkiem! Tādejādi varu daudz mācīties no viņiem un tai skaitā baudīt procesu! Mūzika ir mana dzīve, un Otra Puse ir vistiešākā dvēseles mūzika!”.

Tāpat, grupai „Otra Puse” šajā koncertā pievienosies Dj Rudd kā pirmskoncerta iesildītājs, kā arī trio „Limonāde”. Grupas „Limonāde” pamatsastāvā dzied Iluta Valtere, Ieva Katkovska un Kristīne Tkačuka (Peress). Gan ar Dj Rudd, gan trio „Limonāde” sadarbība izveidojusies jau daudzus gadus iepriekš, darbojoties vairāku dziesmu ierakstos un citos kopprojektos.

Par godu Vislatvijas koncerttūrei grupa „Otra Puse” publisko singlu „Mana Pilsēta”. Dziesma iekļauta 2013.gadā izdotajā albumā „Uzzīmē mani”, kurš tika atzīts Latvijas Mūzikas gada balvā Zelta mikrofons kā 2013.gada labākais popmūzikas albums. Singla „Mana Pilsēta”, kuras mūzikas autors ir Normunds Pauniņš un teksta autors Roberts Gobziņš, jaunā versija izveidota ar Jāņa Čubara aranžiju.

Ar 14.marta koncertu Madonā, grupa aizsāk Vislatvijas koncerttūri Mana Pilsēta, kurā tāpat kā viesmāksliniece viesosies talantīgā dziedātāja Antra Stafecka.

„Otras puses” Rēzeknes koncertā, 27.martā  klausītājiem sagaidāms arī patīkams pārsteigums – īpašie viesmākslinieki – grupas „Borowa Mc” dalībnieki Guntra Kuzmina un Sovvaļnīks. Populārā „Otras puses” dziesmas „Uzzīmē mani” un „Ave Pali” iegūs līdz šim nedzirdētu skanējumu, jo Normundam dziesmās pievienosies Guntra Kuzmina. „Otras puses”, Guntras un Sovvaļnīka kopīgā izpildījumā varēs dzirdēt dziesmu „Muna sirds”.

Savos koncertos grupa „Otra Puse” atskaņos gan savus populārākos hitus – „Vēstules”, „Ieskaties”, „Nakts vai Rīts”, „Dievs dod”, „Pēc lietus”, gan dziesmas no albuma „Uzzīmē mani”, turklāt daudzas no tām – jaunā, mūsdienīgā aranžējumā.

Populārās popmūzikas „Otras puses” koncertūres MANA PILSĒTA koncertu saraksts:

8.marts – Rīga, koncertzāle Palladium

14.marts – Madonas kultūras nams

21.marts – Talsu kultūras nams

27.marts – Rēzekne, Latgales vēstniecība Gors

28.marts – Kuldīgas kultūras centrs

8.aprīlis – Jelgavas kultūras nams

17.aprīlis – Ādažu kultūras centrs

24.aprīlis – Liepājas Olimpiskais centrs, Rožu zāle

25.aprīlis – Vidzemes koncertzāle Cēsis

Biļetes: www.bilesuparadize.lv/ un kultūras namu kasēs.

www.otrapuse.net/