Krievijas politiķa Borisa Ņemcova slepkavības izmeklētāju rīcībā ir slepkavu attēli, ziņo Krievijas telekanāls «REN-TV».

Kā ziņo medijs, tos iegūt esot izdevies, pilnībā izsekojot slepkavas atkāpšanās ceļu. Pēc tam, kad tika atrasta automašīna «ZAZ Chance», ar kuru no notikuma vietas aizbēga slepkavas, izmeklētāji pieprasījuši visus videonovērošanas kameru, kas atradās noziedznieku ceļā, materiālus.

Tika uzdots sameklēt arī tos autovadītājus, kas pēc slepkavības brīža pārvietojās šajā maršrutā. No šo automašīnu vedeoreģistratoriem tika izņemti videomateriāli.

«Šie pasākumi ļāva iegūt dažus fotoattēlus. Tie atrodas izmeklētāju grupas rīcībā, kurā ietilpst Ekstrēmisma apkarošanas centra speciālisti, vispieredzējušākie Maskavas Kriminālizmeklēšanas departamenta operatīvie darbinieki, kā arī Krievijas Federālā drošības dienesta darbinieki,» «REN TV» pastāstījis kāds informācijas avots.

Videokameras esot fiksējušas kā minimums divus cilvēkus. Pēc videomateriāliem esot noprotams, ka šie cilvēki visdrīzāk esot Krievijas dienvidu reģionu izcelsmes.

Jau ziņots, ka Krievijas Federālā drošības dienesta vadītājs šodien paziņoja, ka izmeklētājiem «versijas līmenī «ir aizdomās turamie» Ņemcova slepkavībā.