Tik skaistā datumā, 8. martā, Sieviešu dienā, kanāls TV3 saviem skatītājiem piedāvāja jau trešo šova Dejo ar zvaigzni raidījumu, kurā līdz pat pēdējai dejai nebija skaidrs, vai viens pāris vispār izies uz deju laukuma. Tas gan skandalozajam fotogrāfam Aleksandram Sokolovam neko nedeva, jo tieši viņš kopā ar Martu Kalēju šajā šovā dejoja pēdējo reizi.

Ar katru raidījumu dalībnieki ne tikai iekaro lielākas bargās žūrijas simpātijas, bet arī uznācienus padara krāšņākus gan ar tērpiem, gan skatuves noformējumu. To pierādīja jau pats pirmais šīs dienas priekšnesums Annas Lieckalniņas un Jāņa Strēlnieka izpildījumā, kuri pārsteidza visus ar vēl līdz šim neredzētu programmu – tango tehno stilā.

Lieckalniņa nebija vienīgā, kura šovakar bija pacentusies, jo varējām vērot arī tādus spilgtus uznācienus kā Elza Pole un Elmārs Tannis, kas bija iejutušies jamaikiešu, havajiešu stilā, košo un vīrišķīgo deju Ginta Grāveļa un Jeļenas Taranas izpildījumā, nu jau kārtējo Diānas Kubasovas un Kārļa Kemlera seksīgo saspēli, ugunīgo pāri Lolitu Neimani un Andri Antuzeviču un vēl, un vēl, un vēl.

Bez tā visa lielu intrigu līdz pat paša raidījuma beigām turēja arī šīs nedēļas aprunātākais pāris – Aleksandrs Sokolovs un Marta Kalēja, jo līdz galam nebija skaidrības, vai viņi šovakar izies uz deju laukuma. Pēc emocionālās dejas, par kuru pāris saņēma vienu no zemākajiem žūrijas vērtējumiem, sarunu šova Sokolovs par seksu vadītājs visas Latvijas priekšā atvainojās divkārtējai Latvijas čempionei par to, kas līdz šim noticis.

Trešais šova Dejo ar zvaigzni uznāciens parādīja, ka mūsu varoņi mācās un viņiem sanāk ar katru soli arvien labāk. To pierāda arī žūrijas attieksme – neskatoties uz brīžiem aso kritiku no Vladimira Ponomarjova un periodiski arī pārējiem žūrijas locekļiem – Agitas Mironovas un Alberta Kivlenieka, aktieris Gints Grāvelis ar Jeļenu Taranu bija pirmais pāris, kurš no vērtētājiem saņēmis 8 balles, turklāt uzreiz divas. Taču tas nebija viss, jo Lolita Novikova ar savu partneri Andri Antuzeviču uzstādījuši līdz šim augstāko žūrijas kopējo vērtējumu, kā arī ir vienīgais pāris, kuru virzienā tika pacelts devītnieks, saņemot – 24 no 30 punktiem.

Skatītāju balsojums, kā jau ierasts, dalās divās daļās – interneta un telefonbalsojums. Visvairāk klikšķu šonedēļ saņēma jau pieminētais Gints Grāvelis ar Jeļenu Taranu, kas uzvarēja arī kopvērtējumā, kļūstot par šīs nedēļas uzvarētāju. Karstākais telefona numurs šoreiz izrādījās Diānai Kubasovai ar Kārli Kemleru.

Visu nosaka kopvērtējums, kur, summējot gan žūrijas vērtējumu, gan skatītāju balsis, diemžēl visvājākais šonedēļ izrādījās šova līdz šim skandalozākais pāris – Aleksandrs Sokolovs un Marta Kalēja. Sokolovs atzina, ka viņam ir žēl Martas, toties ir nedaudz priecīgs par to, ka viss ir galā, jo tagad atkal varēs pievērsties savām lietām. Uz jautājumu, vai viņš atvainosies Martai, atbilde skanēja šādi: “Es jau to izdarīju!”.