Ar pirmo astotnieku no bargākā žūrijas locekļa Vladimira Ponomarjova aizvadīts ceturtais šova Dejo ar zvaigzni uznāciens, ko šovakar diemžēl pameta Lolita Novikova un Andris Antuzevičs.

Progress ir acīmredzams, kas parādās arī žūrijas vērtējums, jo atzīmes 7 un 8 arvien biežāk tiek raidītas mūsu varoņu virzienā, bet Liene Greifāne ar Viktoru Haritonovu izcēlās īpaši, jo viņi ir pirmie, kuri no baleta meistara Vladimira Ponomarjova saņēma astoņas balles, uzvarot arī žūrijas kopvērtējumā, atkārtojot pagājušās nedēļas Lolitas Novikovas un Andra Antuzeviča uzstādīto latiņu, saņemot 24 no iespējamajiem 30 punktiem. Viszemāko vērtējumu – 17 punktus – saņēma Evija Skulte un Raimonds Andersons.

Skatītāju vērtējums, kā jau ierasts, iedalījās divās daļās – interneta un telefonbalsojumā. Visvairāk zvanus saņēma Diāna Kubasova ar Kārli Kemleru, bet nenovērtētākais priekšnesums šoreiz bija Annai Lieckalniņai un Jānim Strēlniekam. Internetā visvairāk balsis sakrāja Gints Grāvelis un Jeļena Tarana, sakrājot gandrīz 5000 balsis, kas deva viņiem uzvaru šī vakara kopvērtējumā.

Kādam diemžēl šovs bija arī jāpamet, un šoreiz tie bija Lolita Novikova un Andris Antuzevičs.