Lieldienu nedēļā raidījums Gandrīz ideālas vakariņas viesojās četrās Latvijas malās pie dažādiem lauku saimniekiem. Raidījumā apņēmīgi piedalās siguldietis Rinalds Ezeriņš, Signe Ezeriņa no Kandavas novada, kuras lauku mājās tikusi filmēta kinofilma 'Mazie laupītāji' , Laila Saltā no Līvbērzes, kā arī Aivars Bajārs no Ozolniekiem.

Laila Saltā ceturtā raidījuma maltītes laikā paziņoja par sliktu dūšu un ielika enerģiskajam Aivaram piecinieku. Tamdēļ Aivars,
kurš Lailasprāt nebija pietiekami labs, saņēma vienu no viszemākajiem vērtējumiem šova vēsturē. Laila Saltā viņu iegāza, ieliekot pieci. Jāteic, ka otra vakariņu dāma Signe savu kolēģi Lailu diezgan šerpi kritizēja un arī viņu novērtēja vien ar piecinieku.


Videoreprodukcijas fragments no TV3 raidījuma Gandrīz ideālas vakariņas, kurā viskaprīzākajai šī sasaukuma dalībneicei Lailai Saltajai paliek slikta dūša.



Pilnu raidījumu skatiet šeit:




Bija aizdomas, ka pašpārliecinātais Aivars no Ozolniekiem ir labākais pavārs šajā četriniekā, taču viņa pašpārliecinātība neļāva uzvarēt? Bija lieliski ēdieni, taču jāsaka, ka gluži ne tādi, kādi vakariņotājiem tika solīti ēdienkartē. Dažus no tiem Aivars gatavo pirmo reizi.