Svētdien pēcpusdienā notikusi traģiska avārija uz autoceļa Tīnūži-Koknese. Autoavārija bojā gāja trīs cilvēki – iespējams, vienas ģimenes locekļi, tostarp mazs bērns - 2,5 mēneši. Sākotnējā informācija liecina, ka avārija notikusi, veicot apdzīšanas manevru.

No rīta vēl bija ģimene, tagad vairs nav. Vai ir vērts skriet? - retoriski Tviterī jautā LTV žurnāliste Laura Vonda. Sociālo tīklu lietotāji steidz apspriest faktu, ka pie stūres bijusi 1990. gadā dzimusi jauniete, kura steigusi agresīvi apdzīt teju visus auto...

Traģiskajā autokatastrofā 2015. gada Lieldienās pie Kokneses bojāgājušā sieviete-autovadītāja pēc liecinieku stāstītā uz ceļa uzvedusies agresīvi - vairākkārt apdzinusi automašīnas, Latvijas Televīzijas raidījumam «Panorāma» pastāstīja Valsts policijas Satiksmes drošības pārvaldes priekšnieks Normunds Krapsis.

Vieglās un kravas automašīnas frontālā sadursmē bojā gājuši trīs cilvēki - divi pieaugušie un bērns. Vieglā automašīna tiktāl sadragāta, ka  neesot pat iespējams noteikt tās marku, norāda policija.

Valsts policijas Satiksmes drošības pārvaldes priekšnieku Normunds Krapsis sarunā ar LTV pastāstīja, ka avārijā gājis bojā 1990.gadā dzimis vīrietis, pie stūres sēdošā 1991.gadā dzimusi sieviete, kā arī 2,5 mēnešus vecs bērns.

Avārija notikusi plkst.16.40 uz autoceļa Tīnūži-Koknese 30.kilometrā pie pagrieziena uz Lēdmani.

Notikuma vietā tika slēgta transporta kustība abos virzienos.

Krapsis atklāja, ka vairākas liecības norāda uz agresīvu braukšanu un vairākām apdzīšanām. Brīdī, kad notika frontāla sadursme, uz pretējās braukšanas joslas atradās kravas automašīna.

Neilgi pēc pulksten 21 uz šosejas uz Tīnūži-Koknese 30.kilometrā transporta kustība abos virzienos atjaunota. Naktī 30. kilometrā tiks saglabāti ātruma ierobežojumi 50 un 70 km/h.

Pēc traģiskās avārijas policija arī sola pastiprināt reidus uz ceļiem. Krapsis arī norādīja - lai gan sabiedrība bija informēta par policijas aktīviem reidiem Lieldienu brīvdienās, tomēr, piemēram, ceturtdien, pieķerti 26 dzērājšoferi, kas ir vairāk nekā parasti.

Uzmanību visiem lasītājiem, sociālo tīklu lietotājiem: MAN PATĪK un LIKE pogas soctīklos nenozīmē, ka MAN PATĪK šis fakts. Tas nozīmē ES JŪTU LĪDZI. Līdzjūtība.