Seksīgi, grezni, romantiski. Šīs īpašības veido The Intimate Britney Spears 2015. gada pavasara kolekcijas būtību, kas ir tieši saistīta ar slavenībām: galu galā šo modeļu idejas autore ir pati popmūzikas karaliene. Un no jauna viņa iedvesmu guvusi valdzinošajā 30. gadu filmu zvaigžņu pasaulē.



Modeļu nosaukums ir Romance jeb „romantika”. Tādējādi veļai tiek piešķirta Holivudas sajūta; tā ir maiga un ērta, par galveno uzskatot komfortu un to, lai veļa ideāli derētu. Biksītes ar augstu jostasvietu un zeķturu lencītēm vai bez tām, trīsstūrveida krūšturi bez stieplītēm, mirdzoši kimono laiskām svētdienām un īsi naktskrekli saldiem sapņiem; šie ir piemēri par to, kas notiek, kad laika mašīnā ienāk 30. gadu stils un tādas dīvas kā Meja Vesta (Mae West).

Pavedinoši piegriezumi, kārdinošas nianses, piemēram, zemeņu saldējuma un draisku krāsu, tostarp dzeltenās un ziloņkaula krāsas, kombinācijas šī pavasara kolekcijai nodrošina X faktoru un jauneklīgu pievilcību. Kolekcija Anemone ar siksniņām virs krūtīm jau šobrīd ir ļoti pieprasīta un tagad ir pieejamsa arī gaišā peoniju tonī ar rozā siksniņām.

The Intimate Britney Spears ir mūžīga kaislība, kas spēj iedegt dzirksti pat pelēkā dienā ikvienā valkātājā, kura dievina slavenībām atbilstošu kvalitāti un romantiku ar īpašām noskaņām.

The Intimate Britney Spears veļas un mājas tērpu kolekcija ir pieejama zīmola Change veikalos t/c Galerija Centrs un t/p Alfa.

Smalkāks info šeit