Šovā Dejo ar zvaigzni pārsteigumi turpinās - pateicoties kādas fanes vēstulei, finālā iekļūst visi četri pusfinālisti.

Šova žūrijai pievienojas Nacionālā teātra direktors

Arī šajā raidījumā pārsteigumu netrūka, un parūpējās Latvijas Nacionālā teātra direktors Ojārs Rubenis, kurš vakar iejutās šova soģa lomā, pievienojoties trim žūrijas dalībniekiem. Pagājušajā nedēļā ar lieliski nodejotu fokstrotu šova skatītājus un žūriju pārsteidza Eiroparlamenta deputāts, bijušais aizsardzības un ārlietu ministrs Artis Pabriks, bet tas vēl nebija viss – pēc dejas viņš pievienojās pārējiem trim soģiem. Taču tas bija tikai uz vienu raidījumu, jo šovakar ceturto žūrijas krēslu ieņems Latvijas Nacionālā teātra direktors Ojārs Rubenis.

Pēc tam šova skatītāji varēja vērot tautu deju kolektīva Daiļrade priekpilnu un aizraujošu priekšnesumu, tādā veidā iesildot Rīgas Kinostudijā novietoto parketu.

Greifāne pārraksta šova vēsturi

Šovakar šovā Dejo ar zvaigzni bija jānoskaidro lielā fināla dalībnieki, un prognozes bija visdažādākās, tāpēc šajā raidījumā mūsu varoņiem bija jārāda viss, uz ko viņi spējīgi, jo katra mazākā kļūdiņa varēja izrādīties liktenīga. To, ka netiek gulēts uz veciem lauriem, pilnībā apliecināja dziedātāja Liene Greifāne un viņas deju partneris Viktors Haritonovs, kuri savā otrajā uznācienā kļuva par pirmajiem šajā šova sezonā, saņemot perfektu vērtējumu un milzīgas zāles ovācijas.

Savā pirmajā uznācienā Dailes teātra aktieris Gints Grāvelis bija sagatavojis ļoti emocionālu priekšnesumu, kurā viņš atveidoja gladiatoru, par to saņemot pirmo astotnieku no Ponomarjova kunga, un bez uzslavām abos uznācienos neiztika arī Evija Skulte un Mārtiņš Oliņš.


Šovu turpina visi pusfinālisti

Žūrijas vērtējumā jau kuro nedēļu pēc kārtas augstāko vērtējumu saņēma Liene Greifāne un Viktors Haritonovs, bet tie ir tikai 50% no tā, kas nepieciešams, lai dalībnieki iekļūtu finālā. Internetā, kā ierasts, uzvarēja Gints Grāvelis ar Jeļenu Taranu, bet visvairāk zvanus iekrāja jau pieminētie dziedātāja Liene Greifāne un viņas deju partneris. Taču tas beigās neizrādījās būtiski, jo, pateicoties kādas fanes vēstulītei, šova Dejo ar zvaigzni finālu sasniedz visi četri pusfinālisti.