Daudzi uzgavilē Zanderam un virtuāli spiež roku, jo Valsts prezidents Andris Bērziņš tiešām daudzkārt ir uzvedies kā milzīgs pārpratums, aizskāris žurnālistus, sajaucis valstu nosaukumus oficiāli svarīgos pasākumos, nespējis noformulēt savu viedokli un pat nav spējis paust un uzturēt domu.

Pirmais, kurš publiski nosodīja Māri Zanderu bija žurnālists Arnis Krauze, sakot, ka prezidentu žurnālists var kritizēt, bet nedrīkst aizvainot.


Arī citur sabiedrībā izcēlās divas pretēji noskaņotas puses, bet visvairāk, šķiet, kliedza tie paši komentētāji, kas citkārt to pašu Bērziņu komentāros ir gānījuši un lamājuši ārā no panckām. Tendence anonīmi izkliegties internetā par dajebko pēdējā laikā kļuvusi jau ierasta parādība.

"Baidos, ka tā vairs nav vienkārša ķengāšanās, bet gan ļoti nopietns Valsts Prezidenta goda un cieņas aizskārums. Man daudz kas var nepatikt amatpersonu darbībā, bet saukāt tos par kropļiem, atvainojiet, bet te ož pēc tiesas darbiem!" - nopietni skarbs ir kāds mūsu lasītājs.

Citi izsaka pieņēmumu, ka šī ir Rīga TV24 atriebība Bērziņam, jo prezidents jau pirms kāda laika paziņoja, ka uz šo televīziju ir nikns, nekad neieradīsies uz interviju TV24 studijā un pat nesniegs intervijas caur preses dienestu. Šī gadījuma apspriešana noteikti vēl turpināsies ilgi.


Kā domājat jūs? Rakstiet komentāru sadaļā.

Divu minūšu video: žurnālists Māris Zanders un Valsts prezidents Andris Bērziņš. Garīgs kroplis.



Raidījums KUR TAS SUNS APRAKTS kanālā Rīga Tv24 katru pirmdienu plkst.20.00 ar atkārtojumu otrdienās 22.00 .