Arī tev ir iespēja laimēt desmit biļetes uz izstādi "Nature Expo 2015", kas notiks no 24. aprīļa līdz 26. aprīlim, Ķīpsalas hallē.

KAS JĀDARA?

Tev jābūt mūsu sekotājam portālā Draugiem.lv (jānospiež SEKOT mūsu profilā Draugiem.lv: draugiem.lv/slavenibaslv), kā arī jānospiež IETEIKT šim rakstam. 

To var IZDARĪT ŠEIT

SPIED SEKOT jau šobrīd - līdz sestdienai, 25.04.2015, plkst. 12:00!

Pēc SEKOT nospiešanas Draugos uzraksti uz [email protected] savu vārdu, uzvārdu, tālruņa numuru un atslēgas vārdu NATURE. Ar laimētājiem operatīvi sazināsimies telefoniski. 

Drīkst piedalīties mūsu pastāvīgie sekotāji, laimētās biļetes nedrīkst pārdot!

Uzziņai:

RU Izstādes Nature Expo 2015 laikā norisināsies dabīgas kosmētikas gatavošanas paraugdemonstrējumi

Izstādē „Nature Expo 2015” visas trīs dienas notiks dabīgas kosmētikas gatavošanas paraugdemonstrējumi kopā ar "KazasLaukos".

Izstādē „Nature Expo 2015” visas trīs dienas notiks dabīgas kosmētikas gatavošanas paraugdemonstrējumi kopā ar "KazasLaukos". Apmeklētājiem demonstrēs un stāstīs, kā pagatavot efektīvus ķermeņa un sejas kopšanas līdzekļus pašiem!

Paraugdemonstrējumos varēs uzzināt, kā gatavot kosmētiku, izmantojot tikai dabiskas izejvielas.

Uzzini, kā pagatavot šos ķermeņa un sejas kopšanas līdzekļus:

-          sejas maskas,

-          sejas skrubjus,

-          masāžas eļļas un sviestus ķermenim,

-          ķermeņa skrubjus,

-          vannas bumbiņas,

-          dezodorantus,

-          un citus.

PROGRAMMA:

Piektdiena, 24. aprīlis

Plkst. 14.00     Dabīgas kosmētikas gatavošanas paraugdemonstrējums – ķermeņa eļļas un sviesti

Plkst. 17.00     Dabīgas kosmētikas gatavošanas paraugdemonstrējums – ķermeņa dezodoranti

Sestdiena, 25. aprīlis

Plkst. 12.00     Dabīgas kosmētikas gatavošanas paraugdemonstrējums – vannas bumbiņas vannošanās priekam

Plkst. 15.00     Dabīgas kosmētikas gatavošanas paraugdemonstrējums – ķermeņa skrubji vannošanās priekam

Svētdiena, 26. aprīlis

Plkst. 12.00     Dabīgas kosmētikas gatavošanas paraugdemonstrējums – sejas maskas

Plkst. 15.00     Dabīgas kosmētikas gatavošanas paraugdemonstrējums – sejas skrubji

Uz vietas izstādē būs pieejama arī jau gatava produkcija – „KazasLaukos” ziepes un citi dabīgie kosmētiskie līdzekļi, turklāt par īpaši pievilcīgām cenām. Vairākums produktu ir izgatavoti, izmantojot kazas pienu.

Katru izstādes dienu notiks divi paraugdemonstrējumi. Sekojiet līdzi informācijai, jo paraugdemonstrējumu laiki tiks precizēti.

Un vēl!

„KazasLaukos” stendā tiks rīkota momentloterija jeb konkurss. Kurš pareizi atbildēs uz jautājumiem, tas dāvanā saņems ziepju gabaliņu!

Vairāk: www.kazaslaukos.lv/

Seko mums!

www.facebook.com/KazasLaukos

twitter.com/KazasLaukos

www.draugiem.lv/eko-kosmetika/


***

Kārtīgi sagatavojies pavasara darbiem izstādē „Nature Expo 2015”!

Ķīpsalā no 24. līdz 26. aprīlim nozares profesionāļiem un plašākai publikai tiek piedāvāta starptautiskā lauksaimniecības, dārzkopības un mežsaimniecības izstāde „Nature Expo 2015”. Viss nepieciešamais, lai pavasara darbi dārzā, laukā un mežā izdotos, – sēklas un stādi, ražošanas tehnoloģijas, mežizstrādes tehnika un vēl daudz vairāk!

„Šis ir pirmais gads, kad izstādes „Dārzs. Flora”, „Mežs un Koks” un „Riga Agro” ir apvienotas zem viena nosaukuma – „Nature Expo”. Turklāt izmaiņas piedzīvojis ne tikai nosaukums, bet arī izstādes saturs, kas ir kļuvis vēl daudzveidīgāks. Šī gada jaunums ir vides objektu sektors, kurā būs dažnedažādi mākslas darbi dārzam, pagalmam vai parkam. Visās trīs izstādes dienās norisināsies paraugdemonstrējumi un meistarklases, tāpat interesenti varēs izmēģināt dažādu tehniku. Aicinām ģimenes uz izstādi nākt kopā ar bērniem, jo te varēs ne tikai sagatavoties pavasara darbiem, bet arī apskatīt alpakas, trušus un citus sīkdzīvniekus!” tā izstādes „Nature Expo 2015” projekta vadītājs Māris Briedis.

Plašs sēklu, stādu un augsnes uzlabotāju piedāvājums

Puķkopības un dārza darbu mīļotāji varēs iegādāties puķu stādus gan balkona puķu kastei, gan piemājas dārziņam, tāpat plašā izvēlē būs augļu koki un krūmi, stādi dzīvžogiem, skuju koki un krūmi, kā arī puķu un zālāju sēklas. Kvalitatīvus stādus piedāvās individuālie stādaudzētāji, kā arī zemnieku saimniecības „Dzērves”, „Pīlādži” un „Lēpes”, kokaudzētava „Meža rasas”, veikals „Vālodze V”, uzņēmums „Latvijas šķirnes sēklas” un vēl citi izstādes dalībnieki.

Līdzās plašajam sēklu un stādu piedāvājumam būs pieejami arī augsnes uzlabotāji un augu aizsardzības līdzekļi, dažādu veidu siltumnīcas, ko piedāvās uzņēmumi „Plastena”, „REMC” un citi, dārza tehnika un inventārs, telpaugi un viss, kas nepieciešams floristikai. Tāpat varēs saņemt konsultācijas un uzzināt visu par ainavu arhitektūras, apzaļumošanas un labiekārtošanas iespējām.

Seminārs „Saules pulksteņi dārzos un parkos”

Piektdien, 24. aprīlī, plkst. 14.00 konferenču zālē Nr. 1 notiks seminārs par saules pulksteņiem. Datorzinātņu doktors Mārtiņš Gills klausītājus iepazīstinās ar saules pulksteņu veidiem, to funkcijām un novietojumu. Semināra gaitā tiks apskatīti konkrēti Latvijas un ārvalstu dārzi un parki, kuros saules pulksteņi rada īpašu vidi uzlabojošu akcentu. Uz semināru ir aicināti teritoriju labiekārtotāji, dizaineri, ikviens, kura rīcībā ir labiekārtojama teritorija, kā arī nozares studenti, pasniedzēji un citi interesenti. Viens saules pulkstenis būs apskatāms arī vides objektu sektorā!

Daudzveidīgi vides objekti dārzam, pagalmam vai parkam!

Jaunajā vides objektu sektorā varēs aplūkot dažnedažādu formu, izmēru un materiālu mākslas darbus dārzam, parkam vai mājas pagalmam. Metālmākslinieks Mārtiņš Sproģis izrādīs no vecām uzgriežņu atslēgām un mašīnu detaļām veidotus vides objektus, Latvijas labākais interjera dizainers Raimonds Cīrulis atrādīs savas jaunās kolekcijas dizaina objektus, savukārt amatu meistars Valdis Grebežs uz vietas Ķīpsalā veidos figūras no gāzbetona un arī demonstrēs jau gatavas dārza skulptūras. Tepat arī mākslinieks Edgars Ameriks iepazīstinās ar mūsu Latvijas derīgā izrakteņa – kūdras – neiedomājamām izmantošanas iespējām. Tie ir tikai daži no māksliniekiem, kuru darbus varēs gan aplūkot, gan arī iegādāties vai pasūtīt!

Ievērojams piedāvājums mežsaimniecības nozarē

Arī mežsaimniecības un koksnes produktu klāstā ir dažādi jaunumi. „IKU EDUARDS” iepazīstinās ar jauna principa malkas sagatavošanas tehniku un koku kniebējgalvu, bet „Intrac Latvija” interesentiem piedāvās izmēģināt John Deere 1210E forvarderi jeb pievedējtraktoru, kas ir aprīkots ar jaunumu mežtehnikas nozarē – IBC jeb inteliģento manipulatora vadības sistēmu. Pirmo reizi izstādē piedalīsies Zviedrijas kompānija „Koppom Maskin och Trä AB”, kas piedāvā lietotu mežizstrādes tehniku, rezerves daļas, riepas un ķēdes tehnikai. Tāpat apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar Ukrainas uzņēmumu piedāvājumu un, protams, ar Latvijā jau labi pazīstamo uzņēmumu „Dojus Latvija”, „Intrac Latvija”, „ERGO E.B.F.”, „Lattrack”, „UOT” jaunumiem. Un vēl – Ogres Valsts tehnikuma audzēkņi apmeklētāju acu priekšā ar motorzāģiem veidos figūras no koka!

Meža tehnikas demonstrējumi Birzgales mežā

Dienu pirms izstādes, 23. aprīlī, plkst. 10.00 aicinām ikvienu interesantu uz Birzgales pagastu, kur notiks meža tehnikas demonstrējumi – būs harvesteri, pievedējtraktori, arī Latvijā ražots pievedējtraktors, mazā tehnika, darba aizsardzības līdzekļi un vēl. Piedalīsies uzņēmumi „VeraV”, „Intrac Latvija”, „IKU Eduards”, „Ferrus”, „Ciedra”, „ERGO E.B.F” un citi. Apmeklējums ir bez maksas.

Lauksaimniecības tehnika, materiāli un izejvielas

Dažādu lauksaimniecības tehniku izstādē piedāvās tādi uzņēmumi kā „Akseleratas” (Lietuva), „Milviteka” (Lietuva), „Teknamotor” (Polija), Latvijas uzņēmumi „Baumaschinen Lettland”, „Ferrus”, „Inducont”, „VBC GRUP” un vēl citi. Katras saimniecības individuālajām vajadzībām ražotus šķidros mēslojumus piedāvās Dānijas kompānija „BioNutria Danmark ApS”, bet citus noderīgus materiālus un izejvielas uzņēmumi „Agrovartai” (Lietuva), „CrossChem”, „Mare Baltija”, „Latroof”, „TN Hidrolats”, savukārt „Fishelson” no Lietuvas palīdzēs biznesā un risinās IT jautājumus.

Visu izstādes laiku zinoši lauksaimniecības speciālisti sniegs padomus un risinājumus, konsultēs par saimniekošanas jaunumiem, kā arī informēs par ceļu un ēku apkopi, komunālo saimniecību, enerģētiku, siltumtehniku, produkcijas glabāšanu un mērīšanu, vides ekoloģiju – tehniku, aprīkojumu un tehnoloģijām.

Uzzini par izstādes jaunumiem un aktualitātēm pirmais! Ieskaties mājaslapā: www.bt1.lv/nature/

"Nature Expo 2015” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Seko mums! 
facebook.com/NatureExpo 
draugiem.lv/natureexpo/

"Nature Expo 2015" darba laiks: 
24. aprīlis 12.00–18.00
25. aprīlis 10.00–18.00
26. aprīlis 10.00–17.00

Ieejas biļešu cenas: 
Pieaugušajiem – 3,50 EUR
Pensionāriem, studentiem, invalīdiem – 2,50 EUR
Bērniem līdz 7 gadu vecuma ieeja bez maksas!

Slavenibas.lv laimētāji:

Uz izstādi "Atpūta un sports" laimēja: Ieva Krauze, Signe Adzereiko, Dace Saulenberga, Līga Ozoliņa.