10 nedēļu kāpinājums lielajai kulminācijai noslēdzās šovakar – uzvaru šovā Dejo ar zvaigzni izcīnīja Liene Greifāne un Viktors Haritonovs.

Ne tikai šova dalībnieki, bet arī skatītāji tika šodien uzsēdināti “uz adatām”, jo žūrijai šovakar lielajā Dejo ar zvaigzni finālā tika atņemti vērtēšanas rīki, un tikai no faniem bija atkarīgs, kurš šodien uzvarēs. Tas tika izmantots pilnībā, jo tik liels balsu pieplūdums nebija vērojams nevienā raidījumā.

Interesanta situācija tika novērota abos balsojumos, jo visvairāk zvanu saņēma Liene Greifāne ar Viktoru Haritonovu, bet internetā viņi ieņēma trešo vietu. Otrāda situācija bija Dailes teātra aktierim Gintam Grāvelim un Jeļenai Taranai – viņi jau kuro reizi uzvarēja internetā, bet to pašu trešo vietu ieguva telefonbalsojumā, kas nozīmē, ka intriga auga ar katru sekundi.

Kā jau ierasts raidījumu noslēgumos, dramatisms pārņēma ne tikai šova dalībniekus, bet, šķiet, visu zāli un, iespējams, arī Latviju. Bet šo brīdi gaidīja daudzi – ceturtā vieta Evijai Skultei un Raimondam Andersonam, trešo vietu izcīnīja Mārtiņš Oliņš ar Ilzi Jankovsku, bet uz ekrāna pie cipara viens parādījās Lienes Greifānes un Viktora Haritonova vārds, otrajā vietā atstājot Gintu Grāveli un Jeļenu Taranu.