Izklaides un atpūtas vietu tīkls “Klondaika” rekonstruējis vienu no leģendārākajām Rīgas filiālēm – Elizabetes ielā 61, virs “Kino Splendid Palace”. Uzņēmums izklaides vietas rekonstrukcijā šobrīd ieguldījis vairāk nekā 400 tūkstošus eiro, bet kopējais investīciju apjoms plānots ap pusmiljonu eiro.

“Jaunās izklaides vietas kopējā platība ir 288 kvadrātmetri, kur ietilpst 81 kvadrātmetru plaša telpa spēļu zālei. Kopumā filiālē pieejama 51 sēdvieta. Rekonstrukcijas rezultātā mainījies filiāles telpu izkārtojums, padarot ērtāku apmeklētāju plūsmu un uzturēšanos bāra zonā. Jaunās filiāles interjers veidots eklektikas stilā, tas atspoguļo mūsdienu dzīves daudzveidību. Interjers ir saglabājis līdzšinējo "Klondaikas" šarmu, to papildinot ar asprātīgiem motīviem un klasiskiem dizaina elementiem. Taču sajaukti tie kļūst par vienu veselu un rada spilgti individuālu vidi, kurā galvenais ir ērtības un komforts,” stāsta dizaina autore Una Putniece.


 “Pēdējo trīs gadu laikā esam veiksmīgi īstenojuši ne tikai zīmola, bet arī filiāļu rebrendingu – pakāpeniski modernizējot un piešķirot jaunu atpazīstamības stilistisko konceptu lielākajai daļai “Klondaiku” visā Latvijā. Mūsdienu apmeklētājam interesē komfortablas atpūtas zonas, kas sajūtu līmenī piedāvā saglabāt privātumu arī publiskā vietā, ko nodrošina jaunais telpu dizains. Man ir patiess prieks, ka jaunu veidolu ir ieguvusi arī viena no tīkla populārākajām un vecākajām izklaides vietām – Elizabetes ielā 61,” saka izklaides un atpūtas vietu tīkla “Klondaika” mārketinga direktors Aleksejs Krivcuns.

Atjaunotajā “Klondaikā”, kur agrāk atradās kinoteātris “Spartaks”, pieejams plašs izklaides iespēju klāsts. Lieliska dzērienu izvēle bārā, divi augstākās klases pool biljarda galdi (sertificēti Pasaules biljarda federācijā un atbilst visiem standartiem), šautriņas un boksa iekārta. Filiāle nodrošina gan bezvadu, gan stacionāro interneta pieslēgumu, tāpēc klientiem ir iespēja rīkot biznesa tikšanās ne tikai klātienē, bet arī tiešsaistē. Savukārt studentiem ātrais internets noder īpaši saspringtajā sesiju laikā, kad relaksējošā atmosfērā ir iespēja sagatavoties eksāmeniem, aplūkot mācību materiālus savas augstskolas e-vidē un gatavot prezentācijas darbu aizstāvēšanai. Tāpat apmeklētājiem pieejams arī printeris, tāpēc pirms došanās uz kādu sporta vai kultūras pasākumu, klienti var ne tikai “iesildīties”, bet arī, piemēram, izdrukāt biļetes.

Kā zināms, šogad kampaņas “Uzslavē labu servisu” kategorijā “Sporta un atpūtas centri” uzvarēja izklaides un atpūtas vietu tīkls “Klondaika”, un vēsturiski tieši šī filiāle  vienmēr ir pulcējusi plašu sporta līdzjutēju loku. Tieši tāpēc, veidojot jauno telpu izkārtojumu, tika īpaši piedomāts par sporta cienītājiem. Tas veidots tā, lai TV sporta pārraides varētu redzēt vienlaikus iespējami plašāka auditorija. Tāpat uz vairākiem ekrāniem ir iespēja tiešraidē sekot līdzi plašam sporta pārraižu klāstam, turklāt izvēle, kādu sporta notikumu vērot, vienmēr ir klientu ziņā.
Tajā pašā laikā sports un izklaides aktivitātes ir tikai daļa no iespējām, ko piedāvā konkrētā vieta. Ikdienā šeit var rīkot biznesa tikšanās un dažādu svētku (piemēram, dzimšanas dienu) svinības. Savukārt no ceturtdienas līdz svētdienai ikviens izklaidi alkstošs interesents varēs atrast sev piemērotu atpūtas veidu jebkurā diennakts laikā: rītos – atgūt mundrumu, vakaros – iesildīties pirms diskotēkām, bet naktīs piedalīties labākajās ballītēs, kurās uzstāsies labākie Rīgas DJ.


Lai gan pārveidotā “Klondaika” jau tagad ir pieejama apmeklētājiem, tās oficiālā atklāšana ar nosaukumu “Klondaikas Atdzimšana” norisināsies veselas četras dienas, sākot jau no šīs piektdienas, 8. maija, un līdz pat nākamās nedēļas pirmdienai – 11. maijam.