Pavisam nesen portāls Skaties.lv viesojās pie Lienes Greifānes. Izrādās, ka viņa ne tikai audzē garneles, bet pārsteidza mūs ar vēl kādu lietu, par kuru vairums no jums pavisam noteikti nezināja, - mūziķe septiņus gadus trenējusies cīņas sportā ar nosaukumu kikbokss.

Apavu daudz, bet nekad nav, ko vilkt!

Pirms tam parādījām jums virtuvi un mazās garnelītes, kas dzīvojas Lienes un Igora Greifānu virtuvē, tad tagad laiks ielūkoties arī pārējās istabās. Pāra koridorā mitinās liels skaits apavu pāru, par ko Greifāne pati saka: “Vienalga, cik daudz Tev apavu ir, tāpat nekad nav, ko vilkt!” Nedaudz tālāk stāv arī viņas atvases “mersedess” – skaisti, balti bērnu ratiņi, ar kuriem doties ikdienas pastaigās.

Kikboksā aizvadīti septiņi gadi

Varēsiet redzēt, ka Greifānes darbistabā uz sekcijas stāv arī kikboksa cimdi. “Es agrāk trenējos, bet tagad vairs nē! Mans vīrs tagad ar to nodarbojas,” stāsta Liene, kura pati ar to nodarbojusies gandrīz septiņus gadus. Mūziķe netrenējās sacensībām, bet gan savas formas uzturēšanas nolūkos. “Ir ļoti labi, ka kikbokss Latvijā kļuvis tik populārs, jo tas ir viens no veidiem, kā padarīt sevi slapju pēc divām minūtēm. Tas ir tāpat kā ar džaivu!”

Liene iesaka to pamēģināt katram, jo tas nāk par labu gan cilvēka kardio, gan arī muskuļiem. “Sievietēm pret celulītu tas vispār ir – vo!” māksliniece rāda īkšķi gaisā. “Kikbokss, tas ir baigi forši!”