Svētdien mūžībā aizgājis dziedātājas Vitnijas Hjūstones vienīgais bērns – Bobija Kristīna Brauna. Tas noticis sešus mēnešus pēc tam, kad viņa bezsamaņā tika atrasta vannā.

22 gadus vecā jauniete toreiz nekavējoties tika nogādāta slimnīcā, tomēr cerības uz izdzīvošanu nebija lielas. Lai arī vienu brīdi viņas veselības stāvoklis nedaudz uzlabojās, visus šos sešus mēnešus Bobija pavadīja slimnīcā. Pirms pāris nedēļām kļuva skaidrs, ka glābt meiteni nebūs iespējams, tāpēc viņa tika nogādāta rehabilitācijas klīnikā nomiršanai dabīgā nāvē, nevis saslēgta pie sistēmām.

Bobiju bezsamaņā vannā atrada šā gada janvārī – tieši trīs gadus, kad līdzīgs negadījums notika ar viņas māti. Dziedātāju Vitniju Hjūstoni pēc narkotiku pārdozēšanas vannā piemeklēja sirdslēkme. Viņa mira 48 gadu vecumā.

Kamēr Bobijas mātes nāve klasificēta kā negadījums, meitas lieta šobrīd tiek izskatīta kā slepkavība, jo negadījuma brīdī viņai bijusi pārsista lūpa un izsists zobs. Pastāv aizdomas, ka pie tā vainojams meitenes līgavainis Niks Gordons, kuru Vitnija Hjūstone bija adoptējusi. Starp pusbrāli un pusmāsu uzplauka romantiskas jūtas, tāpēc pāris neilgi pēc dziedātājas nāves saderinājās. Nu anonīmi avoti ārvalstu medijiem ziņo, ka puisis meiteni sitis.

Nikam Gordonam bija liegta pieeja tuvoties Bobijai, tāpēc viņas nāves brīdī puisis atradies tālu prom. Tikmēr pastāv bažas, ka radušās situācijas dēļ Gordons ir uz pašnāvības robežas.

Bobija bija viņas pāragri aizsaulē aizgājušās mātes 20 miljonus vērtās bagātības mantiniece.