Ukrainā nogalināts blogeris Maksims Volohs (Максим Волох), kurš brutāli un pretīgi izņirgājās par 224 mirušo cilvēku dvēselēm traģiskajā Ēgiptes krievu aviolainera katastrofā. Viņš rupjākajos vārdos izteica neaprakstāmu laimi un neizsakāmu prieku, ka bojā gājuši krievi.

Neilgi pēc šī riebīgā satura publicēšanas internetā un sociālajos tīklos pie Maksima Voloha mājās ieradušies cilvēki, kuri vardarbīgi ielauzās viņa dzīvoklī un ar nažiem sadūra šo necilvēku līdz nāvei. No durtajām brūcēm Volohs mira turpat savā dzīvoklī.


Ukrainas sabiedrība šo personu pēc video izplatīšanas jau tika nosaukusi par nepieskaitāmu, slimu ciniķi, tāpat internetā esot bijusi ievietota viņa adrese, telefona numurs un citi personīgie dati. Ukraina un Ukrainas nācija nosoda jebkādu šāda veida naida kurināšanu un ņirgāšanos par citu tautu traģēdiju, jo bēdām nav tautības.

Video. Brīdinām par nepatīkamiem izteicieniem un rupju leksiku, kā arī iesakām to neskatīt personām līdz 18 gadu vecumam un cilvēkiem ar jūtīgu nervu sistēmu.




Lasiet vēl: Sirdssmeldzīgi. Maza bērniņa mirstīgās atliekas atrod 8 km no aviokatastrofas vietas. VIDEO/FOTO