Desmit gadus vecā Krievijas futbolista Ruslana Pimenova meita Kristīne, kuru ārvalstu mediji jau nodēvējuši par „skaistāko meiteni pasaulē” parakstījusi sadarbības līgumu ar amerikāņu modeļu aģentūru LA Models.

„Iegūt tādu popularitāti modeļu biznesā desmit gadu vecumā – tas ir ievērības cienīgi,” izteicās LA Models īpašnieks Haincs Holba, piebilstot, ka cer uz veiksmīgu sadarbību daudzu gadu garumā.

Futbolista Pimenova un modeles Glikērijas Širokovas meita dzīvo kopā ar mammu ASV un jau kopš trīs gadu vecuma darbojas modes pasaulē. Tolaik vecāki trīs gadus veco meitu pieteica mācībām modeļu skolā.

Šo gadu laikā, galvenokārt pateicoties mammai, kas kļuva par Kristīnes menedžeri, viņas karjera modes biznesā ir veiksmīgi attīstījusies. Viņa piedalās pazīstamu zīmolu fotosesijās, defilē uz skatuves un pat iesaistās reklāmas video filmēšanā.

Kristīne ir bijuzi tādu modes zīmolu „seja” kā Roberto Cavalli, Dolce&Gabbana, Armani и Benetton.

Jāpiebilst, ka meitene ar eņģeļa seju ir iekarojusi ne tikai modes pasauli, bet daudzu tūkstošu cilvēku atzinību visā pasaulē. Tā, piemēram, sociālajā vietnē Facebook viņai seko vairāk nekā divi miljoni cilvēku, bet Instagram – vairāk nekā miljons.