Sociālais eksperiments Randiņš tumsā – jau skan intriģējoši! Trīs vīrieši un trīs sievietes pirmo reizi satiekas tumsā un, neredzot viens otru, uzsāk iepazīšanos. Balss intonācija un smarža būs pirmie kritēriji, pēc kuriem vadīsies dalībnieki. Tālāko gaitu izšķirs individuālie randiņi, kur bez sarunām gaidāms arī pirmais skūpsts un deja! Kāda būs dalībnieku reakcija, kad beidzot ieraudzīs viens otra vizuālo izskatu? Skatieties Randiņš tumsā jau 26. janvārī un turpmāk no otrdienas līdz piektdienai plkst. 22:00 Kanālā 2!

Veidi, kā mūsdienās iepazīstas cilvēki, ir ārkārtīgi daudz! Kāpēc, lai viens no tiem nebūtu randiņš tumsā? Ja nu šī ir īstā un liktenīgā reize – tā nodomājuši vairāki desmiti cilvēku, pieņemot izaicinājumu piedalīties sociālā eksperimentā Randiņš tumsā (Dating in the dark)! Tajā ik raidījumā piedalās seši dalībnieki – trīs vīrieši un trīs sievietes, kuri dzīvo vienā mājā, bet dažādās tās pusēs, lai nevarētu viens otru ieraudzīt. Pretējie dzimumi satiekas vien tumšā telpā, kurā, nosēdināti viens otram pretī, iepazīstas, uzdodot dažādus jautājumus. Pēc kopējā randiņa nākamajā dienā seko smaržas tests – tas nozīmē, ka vīrieši aizsūta sievietēm savus T-kreklus, bet sievietes pretī iedod kleitas. Smarža nereti ir tā, kas nosaka vai otrs cilvēks mums patīk, arī šoreiz tā izķširs, ar kuru katrs dosies uz individuālu randiņu!

Randiņš divatā ļaus potenciālajiem pāriem izdzīvot vēl nepieredzētus romantiskus mirkļus! Pāri malkos šampanieti, ēdīs viens otram no rokas, aptaustīs no galvas līdz kājām, kā arī ļausies pirmajam skūpstam un dejām. Visam pa vidu būs daudz stāstu, kas mīsies ar smiekliem un neveiklības pilnām situācijām, jo tas viss notiks tumsā. Nenoliedzami intriģējošākais mirklis būs brīdis, kad viņi viens otra vizuālo izskatu. Taču ne reizē, vispirms gaismā tiks parādīta sieviete, bet pēc tam vīrietis! Kāds no trijotnes atgriezīsies ļoti apmierināts, kāds – vīlies. Gala lēmumu noteiks pēdējais randiņš, kurā viņi beidzot tiksies gaismā!

Skatieties Randiņš tumsā 26.janvārī un turpmāk no otrdienas līdz piektdienai plkst. 22:00 Kanālā 2!

Ieslēdz atpūtu Kanālā 2!