Tieši pirms mēneša - 2015.gada 5.decembrī -  pēc trīs gadu ilga klusuma brīža Liepājas leģendārās “Pirmās Rokkafejnīcas” vietā tika atvērts jauns klubs “Vecais Vikings”.

Neilgajā pastāvēšanas laikā “Vecais Vikings” ir paguvis iemantot Liepājnieku uzticību un cieņu.  Kluba apmeklētāji ir izteikuši atzinīgus vārdus par izklaides programmu, kas ir ļoti daudzveidīga un paredzēta dažādām vecuma auditorijām.

Kā jau iepriekš tika solīts, katru nedēļas nogali klubā uzstājas Latvijas populārākie mākslinieki. Decembrī kluba apmeklētājiem bija iespēja baudīt tādus Latvijā populārus māksliniekus kā Ivo Fomins, Liene Greifāne, Jenny May, Normunds Pauniņš,  Andris Kivičs, Rassell un Sabīne Berezina,  Nikolajs Puzikovs,  grupas - “Super Star Orchestra”, “Credo”,  “Galaktika”, “Liepavots” un “Lauku muzikanti”.

Atzīmējot  mēneša jubileju, klubs “Vecais Vikings”  saviem viesiem sagādājis īpašu mākslas baudījumu - 8.janvārī kluba apmeklētājus priecēs Žoržs Siksna ar savu šarmantumu, savukārt  9.janvārī kluba jubilejas pasākumu kuplinās jauniešu iecienītā grupa “Olas”. Paralēli tiks svinēta arī Elvisa Preslija dzimšanas diena kopā ar Ivara Pētersona grupu.

Jāatzīmē, ka “Vecais Vikings” atvērts  un gaida apmeklētājus arī dienā, kad ir iespējams izbaudīt dažāda veida kulinārijas šedevrus.

Uz tikšanos klubā “Vecais Vikings”!